Miranda Kerr

Pribloškiamai atrodantis modelis prisiekinėja, kad valgo vien tik garintas daržoves, žuvį ir šviežius vaisius. Ji tikina: „Sveika mityba – pirmasis žingsnis. Kai galiu, visada pirmenybę teikiu ekologiškam maistui. Valgau labai sveikai, nes kai taip darau, turiu daugiau energijos. Man patinka špinatai, avokadai, daug žalumynų ir brokolių“.

Katy Perry

Dainininkė, kurios kūno linkiais nesižavėti neįmanoma, laikosi griežto mitybos plano ir vartoja vitaminus bei maisto papildus. Per pastarąjį savo koncertinį turą leidiniui „People“ ji sakė: „Man patinka pietums lengva sriuba, gabalėlis ant grotelių keptos vištienos, šiek tiek bolivinės balandos su keptais šparagais. Man kasdien būtina išgerti vitaminus, dar man patinka šviežiai spaustos sultys, taip pat kokosų vanduo. Dar mėgstu užkandžius, tačiau renkuosi sveikesnius variantus, tokius kaip daržovės ir humusas ar mandarinai“.

Victoria Beckham

Keturių vaikų mama tiesiog dievina kulinarinę knygą „Honestly Healthy“. Ji parašyta remiantis šarmine dieta, kurios esmė – sumažinti organizmo rūgščių lygį ir padidinti šarmų. Tai galima padaryti atsisakant rafinuoto cukraus ir pakeičiant jį tokiais produktais kaip medus ir kokosų palmių cukrus, valgant daugiausiai žalią maistą ir visus karvės pieno produktus pakeičiant avių ir ožkų pieno gaminiais. Svarbiausias patarimas – kiekvieną rytą išgerti stiklinę karšto vandens su citrina, kas akimirksniu pakelia šarmų lygį organizme.

Jennifer Aniston

Aktorė patarimas dėl mitybos labai paprastas: „Tiesiog liaukitės valgę š*dą kiekvieną dieną“. Į jos mitybos planą įtraukta riebi žuvis, bolivinė balanda, lęšiai ir žalios daržovės. Holivudo žvaigždė taip pat atskleidė, kad kiekvieną dieną kaip papildus vartoja skystus žuvų taukus, kurie, esą, teigiamai veikia širdies darbą.

Sarah Jessica Parker

Buvusi „Sekso ir miesto“ („Sex and the City“) žvaigždė laikosi mažai angliavandenių turinčios dietos arba daug baltymų turinčios dietos, tačiau pagrindinis jos patarimas svorio metimo klausimu – būti kaip įmanoma aktyvesniu: vietoj taksi verčiau eikite pėsčiomis, ant eskalatoriaus ne stovėkite, o lipkite laiptais. Raskite lengvų būdų kaip kiekvieną dieną deginti kalorijas.

Rosie Huntington-Whiteley

Modelis yra didelė maistingų tirštųjų kokteilių ir sriubų gerbėja. Toks maistas yra turtingas antioksidantų, mineralų ir vitaminų. Tirštiesiems kokteiliams Rosie dažniausiai renkasi šiuos penkis pagrindinius ingredientus: agurkas, lapinis kopūstas, morka, obuolys ir petražolė. Taip pat į sultis ji dažnai įberia japoniško produkto „Chlorella“.

Dita Von Teese

Burleskos šokėja taip pat yra didelė tirštųjų kokteilių gerbėja, Ji neslepia nelietusi putojančių gėrimų mažiausiai penkiolika metų. Koks tirštasis kokteilis jai arčiausiai prie širdies? Suplaktas iš špinatų, lapinių kopūstų, tamsių lapinių žalumynų ir įvairių vaisių.

Rihanna

Rihanna dėl prarastų liaunų kūno formų kaltina „Penkių veiksnių dietą“ („Five Factor Diet“), tačiau dainininkė tikina norinti susigrąžinti savo užpakaliuką. Pagrindinė mintis – penki valgymai per dieną, kiekvieno metu valgomi liesi baltymai, žemo glikeminio indekso angliavandeniai, pakankamai ląstelienos, „gerieji riebalai“ ir geriami gėrimai be cukraus. Kiekvieno valgio metu gaunama apie 300 kalorijų, tačiau valgant tai reguliariai, jausitės sotūs.

Halle Berry

Puikiai atrodanti aktorė nevalgo rafinuoto cukraus. Niekada.

Claudia Schiffer

Claudia Schiffer iki vidurdienio nieko neima į burną. Iki pietų ji geria vien žolelių arbatas, o vėliau mėgaujasi lengvais patiekalais: ant garų ruoštomis daržovėmis, liesa mėsa ir salotomis. Tik kažin ar įmanoma taip maitintis, jeigu visą dieną intensyviai dirbate biure.

Kelly Rowland

Buvusi grupės „Destiny’s Child“ žvaigždė pripažįsta, kad norint išlikti puikios formos jai tenka įdėti labai daug pastangų. „Daugiausia, ką valgau, tai vaisiai ir daržovės, ant grotelių kepta žuvis ir mėsa, tačiau 20 procentų sudaro bet koks mano norimas maistas“, – aiškina dainininkė.

Nicole Scherzinger

Buvusi grupės „Pussycat Doll“ narė Nicole Scherzinger neslepia, kad laikosi sveikos ir subalansuotos mitybos principų. Pasak jos, idealų mitybos planą sudaro kiaušiniai ir rūkyta lašiša pusryčiams, šalta mėsa ir daržovės pietums, ir vištiena ar žuvis su daug daržovių vakarienei.

Jessica Alba

Dailius kūno raumenis turinti žvaigždė laikosi sveikos mitybos plano, kuriame yra salotos, kiaušinio baltymų omletai, liesa mėsa ir garintos daržovės. Ji neslepia nevalganti duonos ir desertų.

Blake Lively

Jeigu serialo „Liežuvautoja“ („Gossip Girl“) žvaigždė pajunta, kad negali patogiai jaustis savo drabužiuose (sese, visos esame tai patyrusios), iškart angliavandenius pakeičia bolivine balanda. Tai jos greitos dietos pagrindinis ingredientas.

Candice Swanepoel

Ką daro „Victoria’s Secret“ modelis, kai ją užpuola noras užkandžiauti? Ji griebiasi razinų.

Adriana Lima

Artėjant pasirodymui ant podiumo „Victoria’s Secret“ modelis laikosi labai griežtos dietos režimo. Griežtos tikra to žodžio prasme. Ji pirmenybę teikia ketogeninei dietai. Prieš savo paskutinį didįjį pasirodymą leidiniui „The Telegraph“ Adriana Lima sakė: „Vartoju įvairių baltymų kokteilių derinį, kuris vadinasi „Metagenics“.

Taip pat galiu valgyti vien žalias daržoves, viską, kas kepta ant grotelių ar ruošta ant garų, arba penkias uncijas (apie 100 gramų, red.) bet kokios rūšies baltymų. Paprastai tai viskas, ką suvalgau pietums ir vakarienei, o kas tris valandas geriu baltymų kokteilį ar suvalgau javainių batonėlį“ Tai bent pasišventimas!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)