Kai organizme prisikaupę toksinų, tampate neatsparūs virusams. Tokiu atveju organizmą reikia detoksifikuoti, rašo fithacker.ru.

Iš tiesų minėtų simptomų neturėtumėte jausti, laimė, viskas pataisoma. Per savaitgalį galima apvalyti organizmą nuo visų toksinų.

Kai išvalysite organizmą nuo toksinų, pagerės 5 organų veiklą: kepenų, inkstų, plaučių, žarnyno ir limfos.

Tokį detoksifikavimo savaitgalį patartina daryti du kartus per metus, dar geriau – 10 dienų iš eilės. Rezultatai jus maloniai nustebins ir bus dar geresni, jei gersite dilgėlių, pienių ir beržų lapų arbatą. Patartina pasportuoti klube su treniruokliais, bėgioti, vaikščioti ir plaukioti.

Savaitgalio detoksikacijos planas

Abu rytus išgerti po 250 ml šilto vandens tuščiu skrandžiu.

Šeštadienis

Pusryčiai

Ryte – šiltas vanduo, stiklinė avižinių dribsnių su šaukšteliu linų sėmenų, 250 ml vandens ar žaliosios / juodosios arbatos, 200 dietinio jogurto arba migdolų pieno, pusė stiklinės mėlynių (ar kitokių uogų).

Pietūs

250 g keptos jūros lydekos, salotų (pomidorai, garžgarstės, žalumynai), burokėlių lapų su aliejumi, bulvių. Nedidelis bananas, gabalėlis meliono, 250 ml vandens.

Pavakariai

180 ml jogurto, obuolys, 1/4 stiklinės moliūgų sėklų, 250 ml vandens.

Vakarienė

150 g ant grotelių ar folijoje kepto tuno, 1/2 stiklinės virtų daržovių (špinatų ar brokolių), salotų su citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi, 250 ml vandens arba arbatos.

Sekmadienis

Pradėkite dieną nuo šilto vandens.

Pusryčiai

200 ml migdolų pieno ar dietinio jogurto, stiklinė avižinių dribsnių su šaukšteliu linų sėmenų, kriaušė, žalioji arbata.

Pietūs

Daržovių sriuba (pupelės, bulvės, morkos, svogūnai, salierai, paprikos), 200 g keptos vištienos krūtinėlės, 250 ml švaraus vandens.

Pavakariai

Greipfrutas.

Vakarienė

Salotos iš burokėlių ir morkų su citrinos sultimis, arbata.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)