Vis dėlto atėjo laikas išsiaiškinti, kur gi slypi I kraujo grupės atstovų unikalumas. Šios kraujo grupės atstovai atlieka itin reikšmingą vaidmenį mūsų visuomenėje, rašo fithacker.ru. Tokie žmonės turi lyderiams būdingos energijos, jie moka išlaikyti sutelktą dėmesį, turi ir kitų nuostabių savybių.

Japonijoje ir kitose Rytų Azijos šalyse tikima, kad kraujo grupė susijusi su asmenybės tipu, temperamentu ir suderinamumu su kitais asmenimis. Šie pastebėjimai panašūs į astrologines prognozes, kai Zodiako ženklai vertinami kaip žmogaus gyvenimui įtakos turintys veiksniai. Viena iš Japonijoje sukurtos kraujo grupių teorijos priežasčių – tai atsvara iš Europos atvežtiems etniniams stereotipams. Šios teorijos pradžia tapo XX a. aštuntojo dešimtmečio Masahiko Nomi publikacijos.

Koks gi, japonų manymu, I kraujo grupės atstovų charakteris? Tai energingi, protingi ir bendrauti linkę žmonės. Jie yra lankstūs ir pasižymi visų kitų kraujo grupių charakterio savybėmis. Šie žmonės nėra linkę į pastovumą, tačiau yra patikimi. I kraujo grupės atstovai geriausiai suderinami su tais, kurių kraujo grupė yra ketvirta.

I kraujo grupės atstovai be didesnių vargų imasi naujų projektų, tačiau dažnai kyla nesklandumų, nes jie linkę gana greitai pasiduoti.

Šie žmonės visada sako tai, ką galvoja. Jie vertina kitų žmonių nuomonę ir mėgsta būti dėmesio centre.

Be to, I kraujo grupės atstovams būdingas itin stiprus pasitikėjimo savimi jausmas. Apimti streso jie tampa pikti, impulsyvūs ir hiperaktyvūs. Dėl prastos mitybos ir fizinės apkrovos nebuvimo atsiranda papildomų sveikatos problemų.

Japonams jau ilgą laiką žinoma, kad šios kraujo grupės atstovai – ypatingi. Net ir darbo pokalbio metu šioje šalyje galima sulaukti klausimo, ar tik pretendento į siūlomą darbo vietą kraujo grupė nėra pirma. Šie žmonės – atsakingi, organizuoti ir siekiantys tikslo. Manoma, kad jų protėviai – medžiotojai.

Vis dėlto kokia gi neigiamos I kraujo grupės atstovų savybė išskirtiniausia? Atsakymas vienareikšmiškas – šių žmonių kraujas tinka visų kitų kraujo grupių atstovams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)