Štai keli metodai:

Į termosą įmeskite du valgomuosius šaukštus riešutmedžio lapų, užpilkite 400 mililitrų verdančio vandens ir palikite nakčiai. Gautą gėrimą reikia gerti po ketvirtadalį stiklinės kelis kartus per dieną. Efektą sustiprinti galima kasdien suvalgant po saują graikinių riešutų.

Nuplaukite du pilnus valgomuosius šauktus pušų spyglių, suberkite juos į talpą, užpilkite 300 mililitrų verdančio vandens ir virkite ant nedidelės ugnies 20 minučių. Palikite atvėsti ir po pusvalandžio iškoškite. Šį gėrimą reikia gerti po pusę stiklinės rytais ir vakarais, galima pasaldinti medumi ar uogiene.

Smulkiai supjaustykite 250 gramų svogūnų, įberkite tokį patį kiekį cukraus ir užpilkite 400 mililitrų geriamo vandens. Virkite ant labai mažos ugnies iki dviejų valandų. Atvėsusį nuovirą nukoškite ir pagardinkite dviem valgomaisiais šaukštais medaus. Gerti reikia po vieną valgomąjį šaukštą iki šešių kartų per parą.

Smulkintuvu sumalkite vienodais kiekiais graikinius riešutus, džiovintus abrikosus, citriną ir razinas. Įdėkite tiek pat medaus. Viską gerai išmaišykite ir laikykite šaldytuve. Kasdien prieš valgį vieną kartą suvalgykite vieną šaukštą šio mišinio. Galima užsigerti erškėtuogių ar ramunėlių arbata.

Išsivirkite kalendrų, sukatžolės, melisos, liepos ir apynių arbatą. Ją reikia gerti kiekvieną dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)