14
Kitas

Moteris vėjas (lung)

Patinka jums ar ne, bet moters organizmas šiuolaikiniams krūviams nepritaikytas. Jis susiformavo tada, kai mes, moterys, gyvenime ramiau ir gimdėme kur kas dažniau nei dabar. Akivaizdu, kad mūsų kūnas nespėja paskui radikalius visuomeninius pokyčius, todėl dažnai patiriame dvasinį ir fizinį disbalansą.

Ypač aštriai tai pajuntame prieš ir per menstruacijas, nes šiuo laikotarpiu organizmas nusilpsta. „Pasistenkite bent pora dienų iki menstruacijos pradžios ir pirmas dvi menstruacijų dienas gyventi maksimaliai ramiu ritmu – kuo mažiau aktyvumo, nesijaudinti, – sako Tibeto medicinos gydytoja J. Jusipova. – Svarbu, kad organizmo valymosi procesai vyktų kokybiškai, antraip gali susidaryti cistų, miomų ir kitokių darinių.“

Pagal Tibeto tradicijas, mūsų pasaulis, taip pat ir mes, sudarytas iš trijų tipų energijos: vėjo (lung), tulžies (tripa) ir gleivių (badkan). Kiekvieno žmogaus organizme vyrauja viena iš šių trijų energijų.

Įvairių tipų moterys skirtingai išgyvena menstruacijų ciklus, joms reikia skirtingų balansuojančių vaistų.

Tipų aprašymai padės nustatyti, kokiam tipui priklausote.

14
Kitas

Moteris vėjas (lung)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)