Plaukų priežiūra

Plaukus būtina kruopščiai prižiūrėti. Plaudama plaukus M. Bellucci šampūną atskiedžia mineraliniu vandeniu, o tai leidžia sumažinti jo koncentraciją. Dėl to galvos oda ir plaukai neišdžiūva. Dėl tos pačios priežasties aktorė nepiktnaudžiauja plaukų džiovintuvu.

Juo ji naudojasi labai retai, pavyzdžiui, prieš svarbius renginius, kai plaukai turi atrodyti idealiai. Visais kitais kartais žvaigždės plaukai džiūva natūraliai. M. Bellucci plaukai blizga, nes ji juos prieš plovimą palepina alyvuogių aliejaus kauke. Aliejus plaukus pamaitina ir suteikia jiems švelnumo.

Drungnas dušas

Aktorės rytas visada prasideda nuo drungno dušo. Šaltas vanduo puikiai stimuliuoja odos mikrocirkuliaciją, dėl to oda tampa standesnė ir elastingesnė.
Monica Bellucci

Drėkinamasis purškiklis

Odą būtina drėkinti. M. Bellucci puikiai tai žino ir reguliariai naudojasi drėkinamaisiais purškikliais, leidžiančiais išsaugoti veido gaivumą ir puikią odos spalvą.

Lūpos

Lūpų priežiūra yra viena svarbiausių aktorės grožio taisyklių. Taip ji yra sakiusi viename savo interviu. M. Bellucci mano, kad moters lūpos yra viena patraukliausių jos kūno vietų, todėl negaili laiko ir priemonių pasirūpinti savo putlių lūpų grožiu. Lūpas taip pat būtina drėkinti, o tai padaryti gali įvairios kosmetinės priemonės.

Makiažas

Gražiosios italės išvaizda tokia ryški, kad jai makiažo praktiškai nereikia. Vis dėlto, aktorė jo nevengia, nes mano, kad makiažas – tam tikras „apsauginis skydas“, kuris padeda apsaugoti veidą nuo neigiamo aplinkos poveikio. Be kosmetikos moteris labiau pažeidžiama, o makiažas atlieka apsauginę funkciją, tarsi padeda išlaikyti atstumą su pašaliniais. Be to, su makiažu mes atrodome gražesni aplinkiniams. Taip aktorė galvoja ir ji yra visiškai teisi.

Ji renkasi natūralius natūralius atspalvius, jie jos makiaže dominuoja. Dar ji mėgsta raudonus lūpdažius, kurie jai simbolizuoja seksualumą ir aistrą.

Sportas

M. Belucci teigia, kad iki antro gimdymo savo figūra pernelyg nesirūpino. Vėliau atėjo suvokimas, kad jau metas tuo susirūpinti, nes pati figūra ėmė keistis ne į gerą pusę. Dabar aktorė atsargiai valgo, geria daugiau vandens ir vartoja mažiau angliavandenių, taip pat pagal galimybes lankosi sporto salėje ir daug juda.

Miegas

Šis punktas M. Bellucci grožio plane yra vienas svarbiausių. Sveikas miegas – tai, kur žvaigždė niekada netaupo, leidžia savo organizmui pailsėti po aštuonias-dešimt valandų per parą. Dėl to aktorė atrodo nuostabiai, kaip ir turėtų naktimis išsimiegantis žmogus.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)