Pasak „Elemis“ produktų technikės ir mokymų trenerės Lietuvoje Rasos Neverauskienės, vyrai yra gerokai lojalesni vartotojai nei moterys – net 70 proc. vyrų, jei kosmetika jiems patinka, lieka ištikimi vienam ženklui ir nesiblaško, ieškodami naujovių.
Rasa Neverauskienė

Šiais laikais beprotišku ritmu gyvenantis žmogus net ir gražintis, ilsėtis, atgauti energiją bei sielos ramybę nori greitai, iškart gaudamas kokybiškų paslaugų paketą. Todėl kai kurios kosmetikos kompanijos bendradarbiauja su skrydžių bendrovėmis bei oro uostuose įkurtuose SPA centruose.

„Elemis“ buvo pasirinkta kaip SPA partneris ir oro linijų bendrovės „British Airways“, kuri savo pirmos bei verslo klasės klientams teikia kelionės-SPA paslaugas skrydžių metu bei išskirtiniuose “British Airways” atvykimo ir išvykimo laundžuose Londono Heathrow ir Niujorko JFK oro uostuose.
Kosmetikos pristatymas
„Džiaugiamės, kad vis daugiau vyrų atranda ir naudoja mūsų gaminius, todėl šiais metais minėdami savo kompanijos 25-metį, skiriame jiems ypatingą dėmesį ir pristatome atnaujintą produktų liniją „Time for Men“, - pasakojo tarptautinio prekės ženklo vadovas Ioannis Charalambous.
Kosmetikos pristatymas

Bene labiausiai britų gamintojas didžiuojasi dar 2003 m. išleista „Pro-Collagen“ linija su prokolageno formule, kuri gavo daugiau nei 50 apdovanojimų ir tapo Britanijos odos priežiūros ikona. Ją pamėgo tokios žvaigždės kaip Victoria ir David Beckham, Sienna Miller, Jennifer Aniston, Victoria Pendleton, Jude Law, Jessica Ennis, Ellie Goulding, Cheryl Cole ir kt.

Ketvirtadienį restorane „Kitchen“ geriausiu D. Britanijos kosmetikos prekės ženklu 2014 m. nominuota kosmetikos gamintoja „Elemis“ pristatė jubiliejines grožio naujienas. Kompanija įkurta 1990 m. kaip natūralaus gyvenimo būdo prekės ženklas, kurio esminis tikslas – individualus holistinis požiūris į kiekvieną žmogų, todėl kuriamų produktų pagrindą sudaro tik natūralių augalinių aliejų ir jūros ekstaraktų mišiniai.
Kosmetikos pristatymas

Kuo naudingi dumbliai ir augalai odai

Padina Pavonica: unikalus dumblis, netyčia atrastas nardant prancūzų mokslininkui prie Maltos salos. Naras pastebėjo, kad nuskendusio laivo medinė dalis, ant kurios augo dumblis, buvo nesuirusi. Tai sudomino mokslininką ir po 10 metų trukusių tyrimų dumblis buvo pradėtas naudoti kosmetikos gamyboje. Padina Pavonica aktyvuoja kalcio mobilizavimą, kuris apsaugo ir palaiko ląstelių struktūrą, sustiprina epidermį ir oda atrodo jaunesnė ir stangresnė. Kuomet kologenas ir elastinas degeneruoja, oda praranda elastingumą ir stangrumą. Padina Pavonica palaiko drėgmę ir stangrumą odoje ir yra putlios odos priežastis.

Porphyridium vienaląsčių dumbliai. Turtingas drėkinančiomis ir restruktūrizuojančiomis riebiosiomis rūgštimis, amino rūgštimis, vitaminais B1, B2, B12, C ir E bei saugo nuo laisvųjų radikalo žalingo poveikio.

Argano aliejus turtingas vitaminu E, apsaugo odą nuo drėgmės netekimo, sulaiko vandenį odoje, lygina ir minkština odą.

Balžų (Abysinnian) aliejus atstato pažeistą hidrolipidinę plėvelę ir taip apsaugo pažeistą odą, suteikia jai švelnumo.

Jazminų ir baltojo lotoso ekstraktai maitina ir ramina išsausėjusią ir jautrią odą.
„Elemis“ prekės ženklo vadovas Ioannis Charalambous
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)