Nepaisant tokiam verslui egzistuojančių barjerų, Vilniuje, Druskininkuose ir Anykščiuose veikiančiuose grožio ir sveikatingumo centrai “SPA Vilnius” gavo leidimą prekiauti Anglijoje gaminama prabangia kosmetika ESPA, kurią prieš 20 metų sukūrusi moteris už nuopelnus grožio industrijai apdovanota Britų imperijos ordinu pačios Karalienės.

„Turėti prabangios kosmetikos liniją yra rimtas iššūkis grožio rinkoje veikiančiam verslui. Bet kuri kosmetikos parduotuvė ar grožio salonas negali paprastai atsivežti ir prekiauti prabangios kosmetikos statusą turinčiomis linijomis. Tai veikia panašiai kaip su garsių mados namų drabužių prekybos vietomis – ne paslaptis, daugelis praeina kryžiaus kelius, kol gauna patvirtinimą, jog teisingai išpildė prekybos sąlygas. Taigi užrašas “luxury” ant kosmetikos gaminio dar nereiškia, kad produktas iš tiesų yra prabangus, ypač, jei jis parduodamas prekybos centre ar paprastame grožio salone”, - pasakojo Dovilė Navickienė, “SPA Vilnius” atstovė, dalyvavusi derybose dėl ESPA kosmetikos prekybos Lietuvoje.

Jos teigimu, “SPA Vilnius” centrui pradėti prekiauti prabangia kosmetika ESPA buvo šiek tiek paprasčiau, nes Druskininkuose esantis grožio ir sveikatingumo centras yra gavęs prestižinį pasaulinį “The World Spa & Wellness” apdovanojimuose Londone. Minėtos kosmetikos prekyba visame pasaulyje yra leidžiama tik penkių žvaigždučių viešbučių SPA ir prabangiuose grožio centruose, atitinkančiuose itin aukštus kokybės reikalavimus – šią kosmetiką keliaujantys lietuviai gali rasti tokiose prabangiose vietose kaip “The Ritz-Carlton Spa” Maskvoje, Tokijuje ar “The Palm” viešbutyje Dubajuje.

“Po trijų metų derybų pagaliau ir mes gavome patvirtinimą, kad galėsime prekiauti visame pasaulyje itin vertinamomis kosmetikos priemonėmis. Lietuvoje būsime vieninteliais ESPA atstovais, kurie turi teisę parduoti jų gaminius ir, be to, su šia kosmetika atlikti grožio procedūras. Tam reikėjo įdėti gerokai daugiau pastangų nei įsirengti lentynas. Grožio terapijos specialistai, kurie dirbs su šia kosmetika, buvo specialiai gamintojo apmokyti, kaip atitikti profesionalias grožio procedūras. Taigi savo klientams esame pasirengę pasiūlyti kompleksišką paslaugą – nuo kosmetikos parinkimo iki profesionalios procedūros. Tiesa, ši kosmetika yra tinkama ir reguliariam naudojimui namuose, todėl tikimės, kad ji turės tam tikrą paklausą tarp moterų, galinčių sau leisti įsigyti prabangių veido ir kūno priežiūros priemonių asmeniniam naudojimui”, - sakė grožio ir sveikatingumo centro atstovė.

Pasak jos, kainos Lietuvoje nustatytos specialiai atsižvelgus į rinkos galimybes, taigi su gamintojais sutarta, kad Lietuvoje ESPA gaminiai kainuos mažiau nei aukštesnio pragyvenimo lygio šalių atstovybėse. Ši kosmetika kainuos mažiau nei, pavyzdžiui, kaip prabangiuose penkių žvaigždučių SPA centruose Maldyvuose, Japonijoje, Italijoje, Šveicarijoje – iš viso ESPA galima rasti apie 40 šalių visame pasaulyje. Veido ir kūno priežiūros priemonių kainos “SPA Vilnius” svyruos nuo 20 iki 200 eurų.

Prabangi natūrali kosmetika ESPA yra gaminama Anglijoje ir pasižymi ne tik ekologiškumu, bet ir unikalia kosmetikos produktų struktūra, kuriai sukurti naudojami aktyvūs eteriniai aliejai, jūros ekstraktai ir augalinės medžiagos. Veido ir kūno priežiūros linijos sukurtos nenaudojant jokių sintetinių dažiklių, parabenų, silikono ir netgi mineralinių aliejų. Lietuvoje galima įsigyti pagrindinių ESPA linijų produktus: kasdieninės veido priežiūros, išskirtinės kosmetikos prieš senėjimą, būtinųjų kūno priežiūros priemonių bei specialiai vyrams sukurtos kosmetikos priemonių. ESPA taip pat yra SPA centrų tinklas visame pasaulyje, kurie kasmet laimi nacionalinius ir pasaulinius apdovanojimus įvairiuose grožio industrijos organizuojamuose konkursuose bei rinkimuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)