Ji dalinasi savo grožio receptais.

„1–2 kartus per savaitę plaukus tepu aliejų kauke. Šaknis ir galvos odą išsitepu šiltu preparatu, kurio sudėtyje yra varnalėšų aliejaus ir pipirų. Aliejus maitina galvos odą ir atgaivina plaukų šaknis, o pipirai aktyvina kraujotaką taip skatindami plaukų augimą.

Plaukų galus gausiai ištepu 100% avokadų aliejumi. Susirišu plaukus į kuodelį ir šią kaukę laikau apie 20-30 minučių. Tuomet kelis kartus gerai išplaunu su šampūnu ir balzamu. Leidžiu natūraliai plaukams išdžiūti, vengiu plaukų džiovintuvo. Žinoma, kieno plaukai yra linkę šiauštis, geriau džiovintuvu išdžiovinti, nes paprastai išdžiuvę plaukai gali atrodyti ne visai taip, kaip norėtumėte“, - sako I. Puzaraitė.

Anot jos, greitesnis būdas atgaivinti plaukus - naudoti profesionalią plaukų kaukę.

„Taip pat 3 kartus per savaitę drėgnus plaukus ištepti plaukų kauke, užsirišti ant galvos maišelį ar užsidėti kepurėlę, dar užsisukti rankšluoščiu ir palaikyti apie 15–20 minučių. Tada perplauti su šampūnu ir balzamu. Naudojant bet kurį iš šių būdų, plaukams išdžiūvus, galus dar patepu sausiems plaukams skirtu neriebiu serumu“, - pasakojo dainininkė.

Štai dar keletas jos patarimų:

• vasarą venkite tiesioginių saulės spindulių, nešiokite skrybėles ar kepures. Nenubluks plaukų spalva ir jie taip greitai neišsausės;
• taip pat saugokite nuo šalčio ir vėjo;
• stenkitės kuo rečiau naudoti elektrines priemones.

Daugiau skaitykite naujausiame nemokamo žurnalo „Mieste“ numeryje.