Visus šiuos receptus išbandė pati dainininkė, o dabar pateikia Jūsų dėmesiui.

1. „Kavos tirščiai tinka šveisti kūną. Pusę puodelio kavos tirščių reikia sumaišyti su riebia grietinėle, įtrynus į kūną šiek tiek palaikyti, kad išsausėjusi oda įsisavintų grietinėlę. Viską nuplovus nustebsite – oda taps aksominė.

Jeigu žiemos metu nesiskundžiate išsausėjusia oda, odos šveitimą galima daryti tik su kavos tirščiais – oda ne tik taps švelnesnė, bet ir kvepės kava. Tiesą pasakius, kiek esu turėjusi kūno šveitiklių, niekas nesuteikė tokio efekto kaip kava. Tik perspėju, vonią po tokių procedūrų tvarkysite ilgiau nei įprastai“, – šypteli V. Sutkutė.

2. „Kokoso aliejus tinka visam kūnui, net plaukams! Jo reikia ieškoti tarp ekologiškų produktų. Aš jį paprastai perku vaistinėse.

Jeigu planuojate visą dieną praleisti namuose, atšildžius aliejų reikia jį įtrinti į plaukus, ypač galiukus ir šaknis. Galiukus jis pamaitina, o pačius plaukus pakelia nuo šaknų ir taip padidina jų apimtį. Taip pat jį naudoju vietoje kūno losjono. Kadangi mano oda yra labai sausa, šis aliejus man labai padeda“, – grožio paslaptį išduoda „Pinup Girls“ narė.

3. „Arbūzo kaukė puikiai gaivina pavargusią veido odą. Tai ypač aktualu, kai prasideda koncertų maratonas. Itin gerai šią kaukę naudoti vasarą, kai prasideda arbūzų sezonas. Tereikia jo sultimis veidą gaivinti keletą kartų per dieną. Tačiau privalau įspėti, kad tie, kurie bijo širšių, geriau po šios procedūros į lauką neikite“, – įspėja Viktorija.

Daugiau skaitykite naujausiame nemokamo žurnalo „Mieste“ numeryje.