Praėjus 16 metų nuo tada, kai grupė įsiveržė į pasaulinę muzikos sceną su savo kultiniu hitu „Wannabe“, penkios jos narės – 38 metų Victoria Beckham, 40 metų Geri Halliwell, 36 metų Emma Bunton, 38 metų Melanie Chisholm ir 37-erių Melanie Brown, koncertuodamos patiems stipriausiems pasaulio atletams (nekalbant apie milijonus žiūrovų), atrodė kaip niekada seksualios.

„Us Weekly“ atskleidžia, kaip visų laikų sėkmingiausia merginų (šiuo metu visos jos yra mamos!) grupė ruošėsi šiam svarbiam pasirodymui.

Madų dizainerė V. Beckham, auginanti 13 metų Brooklyną, 9-erių Romeo, 7-erių Cruzą ir 13 mėnesių dukrelę Harper, neseniai prisipažino mėgstanti „užkandžiauti“. Tačiau tarp sveikų jos pomėgių yra švieži vaisiai ir kokosų pienas.

G. Halliwell, turinti 6 metų dukrą Bluebell, daugelį metų laikydavosi dietų, kurios tik trumpam padėdavo numesti antsvorį. Tačiau dabar ji rado geresnį metodą, kaip išlaikyti gražią figūrą.

„Geri pasinėrė į jogą ir sveiką mitybą. Ji taip pat pradėjo rinktis drabužius, kurie lieknina“, - sakė vienas šaltinis. Dainos „Look at Me“ atlikėja, kuri per Olimpiadą vilkėjo Suzanne Neville kurtais drabužiais, „pagaliau pradėjo gerai jaustis savo pačios odoje“, pridūrė šaltinis. „Ji dar niekada nesijautė taip gerai“, - sakė jis.

Tuo tarpu E. Bunton liekną figūrą padeda išlaikyti sporto treniruotės tris kartus per savaitę. „Emma mėgsta bėgioti ant takelio. Šiomis dienomis ji labai patenkinta savo kūnu!“, - apie 5 metų Beau ir 15 mėnesių Tate`o mamą sakė vienas draugas.

2009 metais susilaukusi dukrelės Scarlet, M. Chisholm, mėgstanti nešioti sportinius kostiumus ir treningus, tvirtino, kad šiuo metu kaip niekada jaučiasi „moteriškesnė“. Žvaigždė pridūrė, kad puikiai pasilinksmino, kai vienam vakarui susibūrusios grupės narės ant burzgiančių Londono taksi automobilių dainavo savo hitus „Wannabe“ ir „Spice Up Your Life“. „Tai buvo pats šauniausias metas!“,- pasakojo ji „Us Weekly“.

Turbūt nė viena „spaisė“ nėra tokia atsidavusi sportui kaip M. Brown, auginanti 13 metų Phoenixą, 5-erių Angel ir 11 mėnesių Madisoną. Ji keliauja pėsčiomis ir per dieną padaro 600 pritūpimų. Tai jai padeda lengviau įlįsti į tokius siaurus drabužius kaip tas Zuhairo Murado kostiumas, kuriuo ji vilkėjo rugpjūčio 12 dieną. „Mel nuo vienos iki dviejų valandų praleidžia ant bėgimo takelio, grojant DJ Lindsay Luv sudarytam muzikos rinkiniui“, - aiškino vienas šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)