Pernai gražiausio biusto savininke buvo pripažinta aktorė Scarlett Johansson, o šiais metais estafetę iš jos perėmė britė aktorė, televizijos laidų vedėja ir modelis Kelly Brook.

Mokslininkų iš Texaso nuomone, gražiausio biusto kinematografe savininkės, 31 m. Kelly Brook kūno formos tobulai proporcingos. Mokslininkai įrodė, kad K. Brook liemens ir klubų santykis lygus 0,70588253, kai idealus skaičius yra 0,7. Norėdami apskaičiuoti šį santykį, išmatuokite liemens apimtį siauriausioje srityje ir padalinkite iš klubų apimties, atitinkamai, plačiausioje srityje, rašo „The Sun“.

Į reitingą pateko net „Karibų jūros piratų žvaigždė“ Keira Knightley, nors aktorė kažkada prisipažino, jog jos biustas yra nulinio dydžio, bet ji juo didžiuojasi ir nesiruošia siekti dirbtinio grožio.

„Mano krūtinė nulinio dydžio, todėl nenešioju iškirpčių“, – prisipažino K. Knightley, kuri atsidūrė devintoje gražiausių biustų savininkių reitingo vietoje. Spauda nuolat rašo, kad K. Knightley pernelyg liesa ir plokščia, bet Keira tvirtina, kad savo figūra yra patenkinta ir didintis krūtinės silikonu neketina.

„Dažnai moterys žiūri į mane taip, lyg būtų pasiruošusios užmušti. Tačiau sukandusios dantis sako: „Kaip tau pasisekė!“ 

Būtent todėl aktorė labiau vertina vyrų draugiją ir neturi draugių.

Karštas gražiausių kino žvaigždžių krūtinių dešimtukas:

1. Kelly Brook

2. Jessica Simpson

Jessica Simpson

3. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

4. Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

5. Salma Hayek

Salma Hayek

6. Demi Moore

Demi Moore

7. Katie Holmes

Katie Holmes

8. Halle Berry

Halle Berry

9. Sienna Miller

Sienna Miller

10. Keira Knightley

Keira Knightley
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)