Vaikystėje lūžusi ir kreivai suaugusi Raimondos nosis ne tik darkė simpatiškos moters veido bruožus, bet ir trukdė normaliai kvėpuoti. Ji dažnai sloguodavo ir sirgo sinusitu. Po gimdymo nukarusi krūtinė, kaskart pažvelgus į veidrodį, kaustė ir vertė Raimondą gėdytis savo kūno.

Giliai širdyje slėptų kompleksų ir diskomfortą keliančių problemų kaimo mokytoja atsikratė projekte „Misija – grožis“.

Moteriai gydytojai K. Maslauskas, V. Kaikaris, ir M. Kašėta vienu metu atliko dvi sudėtingas operacijas. Itin didelio chirurgų kruopštumo pareikalavo nosies tiesinimo operacija. Tik vienu pjūviu, kad vėliau neliktų rando, atlikta visa subtili operacija: sulaužyti kaulai, pašalinta kuprelė, ištiesinta pertvara. Kad veidas atrodytų dar proporcingesnis, suleidžiant hialuroninę rūgštį, jai pakoreguota smakro linija. Operuodami krūtinę, gydytojai nenaudojo silikoninių implantų, o krūtis suformavo iš pačios moters audinių. Raimondos krūtinė dabar atrodo tokia, kokia buvo iki gimdymo – C dydžio.

Jaunai moteriai, neturėjusiai kelių dantų, odontologijos klinikoje įdėti dantų implantai, metalo keramika suprotezuoti ir išgydyti dantys. Dabar ji galės valgyti kietesnį maistą, kurio anksčiau tekdavo atsisakyti. Ryžtinga mokytoja per kelis mėnesius savo valios pastangomis padailino kūno linijas - sportuodama sumažino pilvo ir šlaunų apimtis. Sporto trenerio nuomone, Raimonda ne tik neteko kelių kilogramų, bet ir atjaunėjo.

Stilistas Kęstutis Rimdžius moteriai sukūrė ryškų ir žaismingą stilių.

Moters artimieji pastebėjo, kad dabar ji tapo panašesnė į žurnalų viršelių heroję. Naujaisiais pokyčiais itin džiaugėsi ir laimingą žmoną išvydęs sutuoktinis.

Raimondos vyras ir artimieji pokyčius jau įvertino teigiamai, o jūs? Balsuokite už pradinukų mokytojos naująją išvaizdą.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)