Audronė jau nuo trylikos metų krūtinės dydžiu išsiskyrė iš bendraamžių merginų. Krūtys dar labiau padidėjo po gimdymo priaugus dvidešimt kilogramų. Nenusakomo dydžio biustas moteriai kėlė fizinį diskomfortą ir netgi žalojo sveikatą - jai iškrypo stuburas, nuolat skaudėjo nugarą, tirpo rankos, nuo veržiančių liemėlės petnešų susidarydavo žaizdos.

Milžiniška krūtinė tapo didžiausiu Audronės kompleksu, griaunančiu pasitikėjimą savimi ir užkertančiu kelią naujoms pažintims.

Didiesiems moters išvaizdos pokyčiams prireikė net dviejų sudėtingų operacijų. Projekto „Misija – grožis“ chirurgai K. Maslauskas ir V. Kaikaris per pirmąją operaciją sumažino gigantišką Audronės biustą iki C dydžio ir pašalino odos perteklių pilvo srityje.

VIDEO

Kad nebūtų pernelyg rizikinga, antroji operacija atlikta tik po pusantro mėnesio – dalyvei nusiurbti riebalai iš nugaros, juosmens, šlaunų, kelių, lazeriu pašalinti pasmakrėje susikaupę riebalai. 

Moteris negalėjo atsidžiaugti ir odontologijos klinikoje implantuotais dantimis bei išbalinta šypsena.

Dietologė ir sporto treneriai patarė, kaip kovoti su po gimdymo priaugtu antsvoriu. Per keletą mėnesių intensyviai sportuodama ir valgydama pagal griežtą mitybos planą, moteris atsikratė net 15 kg ir, kaip pati sako, neketina sustoti. Iki išsvajotų 65 kg liko numesti dar dešimt kilogramų.

Paskutinius naujojo Audronės įvaizdžio akcentus sudėliojo vizažistė ir stilistas. Niekada dėl savo apkūnumo ir nestandartinės krūtinės suknelių nedėvėjusiai moteriai stilistas Kęstutis Rimdžius parinko lieknesnį liemenį išryškinančią suknelę. Švelnių spalvų makiažas ir nauja šukuosena neatpažįstamai pakeitė moterį. 

„Mano nuomone, ankstesnė išvaizda ir lėmė, kad Audronė vengė bendrauti su vyrais. Dabar tikrai visi pastebės, kokia ji atsipalaidavusi ir savimi pasitikinti. Esu įsitikinęs, kad nuo šiol Audronė sulauks kur kas daugiau vyrų žvilgsnių“, - kalbėjo stilistas K. Rimdžius.

Atsikračiusi didžiausios savo sveikatos problemos ir komplekso, Audronė prasitarė, kad ji pagaliau pasiryžusi naujiems santykiams. Moters ašaros dėl išvaizdos liko praeityje – nuo šiol ji gatve galės žingsniuoti aukštai iškelta galva, nebijodama veriančių praeivių žvilgsnių.

Kaip vertinate „Misija – grožis“ dalyvės Audronės pokyčius?


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)