„Liemenėlės petnešos užspaudžia nervus, tad labai dažnai nutirpsta rankos. Na, o dar sunkiau būna vasarą - tenka po liemenėle dėvėti marškinėlius, nes kitaip oda iššunta ir atsiranda žaizdos“, - guodėsi moteris.
Ir taip nemaža krūtinė dar labiau padidėjo po vaikelio gimdymo. Kartu sustiprėjo ir kompleksas dėl savo išvaizdos.

Trisdešimt trejų metų moteris atrodo dviem dešimtimis vyresnė - sendina ir po gimdymo priaugti 20 kg, ir beformiai drabužiai. Nesusiklosčius santykiams su vaiko tėvu, tapo dar sunkiau megzti pažintis ir rasti širdžiai artimą žmogų. Jauną moterį stabdė ir nusivylimas, ir neigiama vyrų reakcija.

„Jeigu man kas nors pasiūlo susipažinti su kokiu draugu, aš atsisakau. Bijau vyrų reakcijos į krūtinę ir storumą. Yra tokių, kurie tiesiog pakraupsta, pamatę tokią didelę krūtinę“, - atviravo Audronė.

Moteris, kurios biustas dar nuo 13 metų savo dydžiu lenkė bendraamžių apvalumus, į projektą „Misija – grožis“ pakliuvo draugų dėka. Šie užpildė anketą ir laimėjo bilietą į atranką, kurioje Audronė gavo specialistų pažadą padėti įveikti kompleksus.

„Audronė yra viena iš pacienčių, sulaukusi daugiausiai pokyčių. Sumažinome gigantišką krūtinę iki C dydžio, atlikome pilvo plastiką, nusiurbėme riebalus iš pasmakrės, šlaunų, juosmens. Tai yra nemaži pokyčiai, kurie akivaizdžiai matomi“, - pasakojo klinikos „Grožio chirurgija“ plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas.

Moteris, padedama chirurgų, dietologų ir sporto trenerių, per kelis mėnesius atsikratė net 15 kilogramų. Nugalėjusi didžiausius savo kompleksus, Audronė prasitarė, kad pagaliau yra pasiruošusi sutikti antrąją pusę.

Kaip atrodo Audronė po kardinalių pokyčių, pamatysite jau šį ketvirtadienį 20.30 val. laidoje „Misija – grožis“ per LNK.