Štai 25 m. Saulius mano, kad "moralinis spaudimas storuliukėms verčia jas būti nuolaidesnėmis, todėl ne tik jų kūnas minkštesnis, bet ir charakteris. Su jomis paprasčiau bendrauti ir gyventi".

31 m. Aleksas tikina, kad visiems patinka moterys su apvalumais, tik galbūt ne visi vyrai tai sako garsiai: „Na, tiesiog pilnos moterys gražios pačios savaime! Viskas gražu: ir krūtinė, ir pilvukas, ir užpakaliukas, ir kojos. Apvalumai jaudina, juk tai taip seksualu!“

Pasak vieno apklaustųjų, jis visiškai nesupranta tų, kurie nemėgsta apkūnesnių žmonių.

„Ir nereikia sakyti, kad jos yra ištežusios. Štai jums Monica Bellucci patinka? O ji visai ne liesutė. Matėte jos fotografijas? Kur ten ištežimas? Aš už nesuglebusias, bet už moteriškas formas. Yra tokių apvalainų merginų, nuo kurių tiesiog neįmanoma atitraukti žvilgsnio. Žinoma, viskas turi būti su saiku“, - teigia 27-erių Andrius.

34 m. Mindaugas tvirtina, kad yra skirtingų rūšių apkūnumas, o dėl skonio nesiginčijama: „Yra pilnos ir figūringos – tai labai gražu ir seksualu, o yra kvadratinės tetos be jokių linkių.... Visų skoniai skirtingi.“

43-ejų Viktoro nuomone, 44 dydžio drabužius dėvinčios moterys kur kas gražesnės ir seksualesnės už tas, kurios perka, pavyzdžiui, 36 dydžio drabužius: "Niekad ant liesų nepuoliau! Jos man atrodo lyg paauglės, ir figūros jų dažniausiai paaugliškos, maža krūtinė. Jau geriau 44 dydis nei miegoti su paaugle“.

Tai ką, merginos, gal velniop dietas? Paprasčiau ieškoti vyro, kuris įvertins tavo apvalainą kūną, nei kankintis ant treniruoklių ir sekinti save nesibaigiančiomis dietomis. Kaip manote jūs?

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)