Victoria Beckham
Victoria Beckham užšaldo agurkų sultis ir trina jais veidą bei kaklą prieš makiažą, po to pasitepa kremu ir tik tuomet – toniniu kremu.



Angelina Jolie




Angelina Jolie negeria gazuoto vandens. Jos nuomone, šis lemia celiulito atsiradimą, todėl aktorė mieliau renkasi žaliąją arbatą.



Keira Knightley
Keiros Knightley vizažistas naudoja švytinčius rudus šešėlius, kurie pabrėžia šiltą aktorės akių atspalvį.



Eva Longoria




Eva Longoria nepiktnaudžiauja makiažu. „Kuo mažiau kosmetikos, tuo šviežiau atrodau“, - sako ji. Norėdama pabrėžti savo odos atspalvį, ji tepa šiek tiek auksinių šešėlių ant skruostų ir smakro.



Penelope Cruz
Penelope Cruz lieknumą saugo tokiomis priemonėmis: visus patiekalus užgeria greipfrutų sultimis, o vietoje cukraus į arbatą deda šaukštelį liepų medaus.



Charlize Theron





Charlize Theron makiažui nuvalyti naudoja vaikišką losjoną. „Mano lūpos dažnai džiūsta“, - prisipažįsta aktorė, - „todėl gerai padeda bet koks kremas su vitaminu A“.



Demi Moore





Demi Moore įsitikinusi, kad žmonės storėja, nes vartoja daug skysčių, todėl vietoje gėrimų valgo vaisinius ledus. Matyt, niekas nesiryžta jai pasakyti, kad storėjama nuo kitko, o ledas iš esmės yra tas pats vanduo.



Beyonce





Beyonce manikiūro meistrė išmokė ją tokios gudrybės: reikia paimti vitamino E kapsulėje, atidaryti ją ir įtrinti į nagus ir odelę. Taip pagerinama nagų struktūra, nagai blizga ir nesausėja.



Pamela Anderson





Pamela Anderson tvirtina, kad dėl savo grožio turi būti dėkinga visai ne plastinei chirurgijai, o sviestmedžio aliejui, kuriuo reguliariai tepa visą kūną. Ji įsitikinusi, kad aliejus padeda lieknėti, maitina odą ir svarbiausia – palaiko jos tonusą.



Jennifer Lopez





Jennifer Lopez maždaug kartą per mėnesį pasiryžta savaitei atsisakyti druskos ir cukraus. Per tą laiką iš organizmo pasišalina visi nereikalingi skysčiai, nuslūgsta patinimai ir ji vėl jaučiasi jauna bei liekna.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)