Džordana Butkutė, atlikėja: „Aš tiek įvairiausių kvepalų turiu, kad galėčiau net savo parduotuvę atidaryti. Man labai patinka kvėpintis, o kvepalus dažniausiai nusiperku kur nors skrisdama, užsienyje. Galiu pasakyti, kad užsienyje pirkti kvepalai būna kokybiškesni. Man patinka Burberry "Tuch for Women“ – jiems tiesiog sunku atsispirti. Taip pat dievinu Estee Lauder „Sensuous“, įvairius Lacoste kvapus renkuosi pagal nuotaiką, Christian Dior „Midnight Poison“, Gucci „Gucci“, Calvin Klein „Euphoria“, Versace „Bright Crystal“. Nėra taip, kad visuomet kvėpinčiausi tik pagal nuotaiką, tačiau kai esu laiminga, kvėpinuosi vienais, kai susipykusi su kuo nors – kitais kvepalais. Žinoma, atsižvelgiu ir į laiką - tai diena ar vakaras. Tačiau visuomet pasikvėpinu ryte ir vakare po kelis lašelius“.

Nijolė Pareigytė
Nijolė Pareigytė, grupės „69 danguje“ dainininkė: „Kai koncertuojame su grupe, visuomet pasikvėpiname „69 danguje“ vardiniais kvepalais. Tas kvapas tikrai malonus, norime visos kvepėti vienodai.Šiaip nesu išranki, patinka įvairūs kvapai – nuo gaivių iki sodresnių. Retai prisirišu prie vieno kvapo, neturiu taip vadinamų savo vienintelių. Man patinka Dolce&Gabbana  “Light Blue”, Armani “Code”, Lancome bei Hugo Boss kuriami kvapai.

Kvepalų turiu labai daug, tačiau juos baigusi, buteliukus išmetu - jų nekolekcionuoju. Manau, kad iš visų kampų surinkčiau apie 30 buteliukų, yra net supakuotų kvepalų. Tuos, kurie man nepatinka, visuomet išvežu mamai, nes kvapas man yra labai svarbus, juk neretai net žmogų prisimeni pagal tai, kaip jis kvepėjo. Aš kvėpinuosi nuolat, tačiau nėra taip, kad baigčiau vieną kvepalų buteliuką ir pradėčiau kitą, kvapus kaitalioju“.

Asta Pilypaitė
Asta Pylipaitė, atlikėja: „Kvepalus dažniausiai perku oro uostuose, nes visuomet būna daug laiko, galima pasivaikščioti ir pasidairyti po parduotuves. Aš mėgstu keisti kvapus. Pavyzdžiui, prieš koncertą kvėpinuosi La Prairie „Silver Rain", kurių kvapas yra sodrus, todėl tai puikus vitaminas prieš pasirodymą. Kasdien naudoju vienus Lacoste firmos kvepalus, jie gaivūs, neerzina nei manęs, nei aplinkinių. Atėjus rudeniui, renkuosi Jean Paul Gaultier „Clasisique Summer Fragrance“. Iš viso šiuo metu turiu apie dešimt buteliukų kvepalų, būna, kad pamirštu kuriuos nors, vėl prisimenu. Turiu ir dovanotų kvepalų, tačiau ne visus naudoju. Žinoma, pasitaiko, jog iš pradžių kvepalai nepatinka, bet pauostai po kurio laiko – jau nieko. Taip nutiko su Escada „Magnetism“.
Egmontas Bžeskas
Egmontas Bžeskas, prodiuseris, dailininkas: „Man patinka Paco Rabanne „Black XS“ , „1 Million“. Dažnai kvepalų dovanoja draugai, ir kadangi nesu išrankus, ką gaunu, tas ir tinka. Galbūt skaniausiai ir maloniausiai kvepiantys yra Calvin Klein kvepalai, bet dabar net nepasakyčiau tiksliai pavadinimų... Turiu ir keletą kvepalų buteliukų, kurių prekinis ženklas nėra labai žinomas. Tiesa, gal nuskambės juokingai, tačiau kartą pabandžiau pasikvėpinti grupės „69 danguje“ vardiniais kvepalais ir man jie labai patiko. Jų kvapas toks unisex – tinka ir moterims, ir vyrams“.
Justas Jankevičius
Justinas Jankevičius, humoristas, TV laidų vedėjas: „Šiuo metu kvėpinuosi prekės ženklo Dunhill kvepalais. Man labai patinka ir Ralph Lauren „Polo Blue“. Šiuos kvepalus padovanojo buvusi mergina. Man jie taip patiko, kad naudoju iki šiol. Esu konservatyvus, todėl kvepalų nemėgstu dažnai keisti. Neretai jų gaunu ir dovanų, tačiau draugai visuomet pasiklausia, koks kvapas patinka“.

Audrius Bružas, aktorius: „Na, šiuo klausimu aš mažai ką galiu pasakyti. Man atrodo, jog kiekvienam vyrui yra svarbiausia kvepėti švara, reguliariai praustis. Apie kvepalus gal moterys galėtų daugiau diskutuoti. Žinoma, kvepalų turiu, tačiau nežinau jų pavadinimų... Kartais pasikvėpinu ir tiek“.