„Labai traukia kinų medicina, tačiau jai dar nepribrendau. Arba tiesiog nepasitaikė situacijos, kad prireiktų ją išbandyti“, – sakė atlikėja.

Tiesa, ji savo kailiu yra išbandžiusi netradicinį žarnyno valymą, tačiau ypatingo poveikio nepajutusi.

„Tiesiog matai, kad lyg ir kažkas išsivalė, tačiau teigti, kad po to jaučiausi lyg ant sparnų, negalėčiau“, – juokėsi A. Pilypaitė. Anot jos, tokioms procedūroms privalu skirti nemažai laiko – tai nėra vienos savaitės darbas.

„Reikia kruopščiai tuo užsiimti. Jeigu tiktai apleidai, nesiklausei gydytojo nurodymų, efekto nepamatysi“, – tikino ji.

Tingintiems, nuolat skubantiems ir ilgų gydymo seansų nepakenčiantiems žmonėms Asta siūlo paprasčiausią organizmo valymo receptą – žaliąją arbatą.

„Daug kartų per dieną gerkite žaliosios arbatos – kaipmat pastebėsite rezultatą. Aš labiausiai mėgstu rankomis rinktą, bet tiks ir „parduotuvinė“, – patarė moteris.

Prakalbus apie vaikus ir jų ligas, A. Pilypaitė patikino, kad gydymo antibiotikais ji griebiasi tik tuomet, kai nebėra kitos išeities. Visgi, ir nebėga nuo jų kaip nuo kokio nuodo.

„Jei yra komplikacija, ir nieko negalima daugiau padaryti – tikrai nevengiu antibiotikų. Iš tikrųjų baisu, kai kiti kliaunasi vien liaudiška medicina, savaitę laiko vaiką su aukščiausia temperatūra, ir nesiima rimtų veiksmų“, – nuostabos neslėpė Asta. Tačiau jei dvi dukras auginanti mama šalia turėtų liaudiškus gydymo metodus tikrai išmanantį specialistą, galbūt surizikuotų – pamėgintų apsieiti ir be stipriųjų vaistų.

Baigiantis pokalbiui dainininkė netikėtai prisiminė populiariausią gydomąjį produktą jos šeimoje – bičių pikį.

„Kaip galėjau jo nepaminėti? Iš tikrųjų labai mėgstame bičių produktus. Superdalykas: ir profilaktikai, ir gydymui. Žaizdos kone akyse sugyja!“ – drąsiai rekomendavo A. Pilypaitė.