Taigi kokių vyrų nori realios moterys?

Odeta, 46 metai:

„Visoms patinka aukšti, sportiški vyrai. Vargu ar kuri iš moterų susidomėtų išgeibėliais. Pirmiausia atkreipiu dėmesį ne į ūgį, ne į grožį – tai jau Dievo duota, bet į rankas. Būtent pagal rankas galima spręsti apie žmogų, jo veiklą. Vyriškos rankos gali būti šiurkščios ir švelnios, meilios ir aistringos. Tai instrumentas, veikiantis moterį. Jų prisilietimas gali suteikti moteriai laimės arba atnešti skausmo. Rankos – tai vyriškas pasaulis, vyriškas požiūris į moterį. Visa kita man neturi jokios reikšmės“.

Asta, 41 metai:

„Pastaruoju metu vyriškiai vis daugiau reikšmės teikia savo kūnui. Apkūnus, apsileidęs vyriškis vargu ar padarys karjerą. Dabar daug vyrų skiria dėmesio savo sveikatai: taisyklingai mitybai, sportui, dietai. Kiekviena moteris turi savitą idealios vyriškos figūros įsivaizdavimą. Man visiškai nepatinka raumenų kalnai. Tokie vyriškiai – ne mano skonio. Jie manęs netraukia kaip vyrai. Man labiau patinka smulkesnis kūno sudėjimas. Mano vyro idealas – Fredis Merkuris.“

Diana, 37 metai:

„Lieknas kūnas – štai kas tikrai patrauklu mano moteriškoms akims. Ypatingą dėmesį skiriu vyro užpakaliui. Jei kalbėtume apie vyrišką figūrą apskritai, tai mano idealas – Apolono statula. Daugumai patinka krepšininkų ūgio vyriškiai. Bet kažkodėl sekso simbolių tarp jų nėra.

Pavyzdžiui, Tomas Kruzas – viso labo metras septyniasdešimt, bet daugumai moterų jis dievaitis. Visiems žinomas Briusas Vilis akivaizdžiai demonstruoja, kaip tai, kas neidealu, gali tapti idealu. Žmonių idealai skirtingi, skirtingos ir grožio sampratos. Su amžiumi imi vertinti tą vyrų organą, kuris vadinamas trumpu žodeliu – protas“.

Gražina, 31 metai:

„Vyrai su tobulos formos pilvo presu sutinkami tik gėjų pornografiniuose filmuose. Kūnas – paskutinis dalykas, į ką atkreipiu dėmesį. Svarbiausia, kad pilvas nebūtų nukaręs. Pilvūzas man yra vyro parodija. Vyrai turi prisižiūrėti.

Manau, kvaila kažką idealizuoti, ypač vyrišką kūną. Vakar mylėjau vieną, šiandien nustojau jį mylėti ir pamilau kitą. Ir mes nepastovios, ir jie nepastovūs. Koks gi vyriško kūno idealas? Į šį klausimą labai sunku atsakyti. Kiekviena turime savo rožinių svajonių, kurios praktiškai nieko bendra su realybe neturi. Ištekame arba už pliko verslininko, arba už apkūnaus dėdulės. O kodėl? Arba geresnio neradome, arba galbūt gyvenimas – tai realybė, kuri nieko bendra neturi su mūsų svajonėmis“.

Oksana, 29 metai:

„Man nereikia idealių. Svarbiausia, kad vyras, kuris yra šalia tavęs, būtų nors kiek gražesnis už beždžionę, galėtų suteikti moteriai pasitenkinimą ir išlaikyti šeimą. Kam reikalingas vyras su Apolono parametrais, jei jis idiotas? Idealą dažnai tenka dalytis su dar dešimčia norinčiųjų – ne kiekviena su tuo sutiktų.

Ištekame mes labai dažnai ne už atletiško kūno sudėjimo gražuoliukų, o už žmogaus, su kuriuo nebaisus rytojus. Žinau, kad raumenų kalnai daugumą moterų atstumia. Man nepatinka vyrai, kurių kūnas ištreniruotas kaip Stalonės ar Švarcnegerio – nieko daugiau, tik raumenys.“

Rasa, 26 metai:

„Priimta manyti, kad pirmiausia moterys kreipia dėmesį į vyro užpakalį. Bet man tai visai nesvarbu. Pirmiausia atkreipiu dėmesį į akis. Niekas neims prieštarauti, kad akys – tai sielos veidrodis, ir man vyro siela daug svarbesnė nei jo klubai, užpakalis ar kojos. O dėl jo vyriškojo pasididžiavimo... svarbu ne dydis, o tai, kaip jis moka juo naudotis.

Dar svarbu, ką moteris nori matyti savo mylimajame ir koks vyriškis yra šalia jos. Jei ji turi meilužį, kriterijai jam bus visiškai kitokie, nei vyrui. Svarbus ir meilužio kūnas, ir jo vyriškasis pasididžiavimas. Kalbant apie teisėtą vyrą, jo kūnas ne toks svarbus, svarbiau gerumas, mokėjimas uždirbti pinigus. Gerai, jei visos šios savybės yra viename žmoguje, bet taip būna retai. Tikrų princų su Apolono figūra praktiškai nesutiksi.“

Kaip turėtų atrodyti idealus vyriškas kūnas?

Visame pasaulyje atliktos apklausos duomenimis idealus vyriškas kūnas moterų akimis atrodo taip:

Platūs pečiai, aukštas ūgis, siauri klubai – tai derinys, kuris suteikia vyro kūnui patrauklumo, vis tas pat, bet dabar jį galima pristatyti matematinio modelio principu, išvestu atliekant tyrimą. Ši charakteristika labai palankiai vertinama, nes asocijuojasi su gera sveikata ir gebėjimu pratęsti giminę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)