Jupiteris, didelių siekių planeta, įžengs į Skorpiono žvaigždyną – ženklą, kuris susijęs su gelme, aistra ir jausmingumu. Sumaišykite šiuos du aspektus ir pamatysite, kad jūsų laukia itin karštas ir intensyvus seksas, teigia profesionali astrologė ir psichologė Donna Page.

Tačiau tai dar ne viskas… Tiek meilės ir santykių planeta Venera, tiek Marsas, valdantis energiją ir veržlumą, kartu įžengs į Mergelės ženklą, todėl turėtų suintensyvėti jūsų seksualiniai pojūčiai. Gali būti, kad staiga užsimanysite gauti tai, ko norite ir kada norite. Žinoma, tai nėra blogai – toks seksas gali būti itin karštas.

Taigi spalio mėnuo skirtas jums, jūsų troškimams ir jūsų poreikiams patenkinti. Pasirenkite: jūsų laukia aistringi žaidimai. Svetainė womenshealthmag.com atskleidžia, ką dar yra parengęs jums šis mėnuo.

AVINAS

Santykiuose tenka duoti ir imti, ir šį mėnesį, kai Mėnulio pilnatis bus Avino ženkle, tai bus itin akivaizdu. Kiek jūsų partneris jums duoda ir kiek jūs duodate jam? Jeigu jūs duodate daugiau, negu gaunate, laikas pasikalbėti. Kai Jupiteris įžengs į Skorpiono žvaigždyną, pajusite gilų ryšį su savo mylimuoju tiek miegamajame, tiek už jo ribų. Tai galioja ir tuo atveju, jei nesate niekam įsipareigojęs: jūsų laukia intensyvus pokalbis su nauju žmogumi, kuris paskatins jus norėti kai ko daugiau. Šį mėnesį nebijosite kalbėti apie savo seksualinius poreikius. Tiesiog būkite šiek tiek atsargesni, jei dalysitės jais žinute – pasistenkite, kad privatūs dalykai tokie ir liktų.

JAUTIS

Jūsų gyvenime šį mėnesį daug kas įvyks, bet labai svarbu, kas rastumėt laiko ir seksui. Galiausiai, juk jūs turite savų poreikių, jei suprantate, ką turime galvoje. Venera ir Marsas kartu įžengs į jūsų žvaigždyno sektorių, kuris yra atsakingas už romantiką ir pasimatymus – taigi jums atsiveria daug galimybių. Kai Jupiteris, sėkmės planeta, bus Skorpiono žvaigždyne, jūsų gyvenime pasirodys virtinė naujų žmonių. Staiga pasijusite velniškai aistringa ir tai neliks nepastebėta. Spalio 19-ąją Mėnulio jaunatis dar labiau sustiprins jūsų seksualinius geidulius, taigi nepraleiskite jų veltui. Jei laukėte progos įsigyti seksualaus apatinio trikotažo, dabar ji kaip tik atėjo.

DVYNIAI

Šį mėnesį staiga pajusite troškimą susitvarkyti savo namus, kad jie atrodytų nuostabiai. Tam yra viena priežastis. Jei esate vieniša, į savo namus galite atsivesti naują žmogų. Jei esate įsipareigojusi, į tvarkymosi darbus įtraukite ir savo partnerį. Galite tai paversti smagia pramoga, jei imsitės šiek tiek iniciatyvos, kuri vėliau persikels į miegamąjį. Patarimas: atnaujinkite savo patalynę, kuri sukels naujovės seksualiniame gyvenime jausmą. Kam nepatiktų pasivolioti tarp švelnių naujų paklodžių? Mėnulio pilnatis spalio 5 dieną sukels jums troškimą užsiliepsnoti ir nuleisti šiek tiek garo. Taigi nebus geresnio būdo tai padaryti, negu įsivelti tarp paklodžių…

VĖŽYS

Rutina nėra blogas dalykas, bet kartais tikrai reikia įvairovės. Išbandykite kai kurias naujas sekso pozas ar pasimylėkite ten, kur dar niekada nebandėte. Šį mėnesį jums būtinai reikės nuklysti nuo kasdienybės, ar tai įvyktų su nauju partneriu, ar su nuolatiniu. Jupiteris, geros sėkmės planeta, atsidurs jums giminingame vandens ženkle – Skorpione, praplėsdamas jūsų romantiškas galimybes. Jei esate vieniša ir jus domina naujos pažintys, dabar bus tinkamas metas jas užmegzti. Jau turite vaikiną? Sekso metu pasieksite didesnes gelmes ir suformuosite romantišką bei intymų ryšį, kokio dar niekada nejutote.

LIŪTAS

Jupiteris šį mėnesį žengs į Skorpiono ženklą, sukeldamas jums įvairiausius gilius ir aistringus jausmus. Gali būti, kad šį mėnesį jus lankys gana intensyvūs erotiniai sapnai arba galite pastebėti, kad pačiu keisčiausiu metu fantazuuojate apie savo buvusį vaikiną. Šios svajonės rodo pasąmonės dalykus, kuriuos reikia spręsti. Ar tikrai norite, kad jūsų partneris lovoje būtų kaip Kristianas Grėjus, ar tai tebuvo atsitiktinė sąsaja jūsų vaizduotėje? Apmąstykite savo sapnus, kad išsiaiškintumėte, ką jie jums reiškia. Paskutinės 10 mėnesio dienų bus tinkamos atsikratyti dalykais, kurių nebenorite, įskaitant jūsų vaikiną, su kuriuo bendravote tik šiaip, ar sekso judesius, kurių nekenčiate. Kalbėkitės – tai vienitelis būdas gauti tai, ko norite.

MERGELĖ

Santykių planeta Venera ir energijos planeta Marsas šį mėnesį susitiks būtent jūsų žvaigždyne, todėl tai į jūsų seksualinį gyvenimą atneš įvairių puikių aspektų. Pajusite, kad jūsų dėmesys tarsi lazerio spindulys yra nukreipts į jūsų troškimus. Žinosite, ko norite, ir jums pavyks tai įgyvendinti. Šį mėnesį taip pat pagerės jūsų išvaizda – jūs atrodysite velniškai gerai. Tai pastebės ir aplinkiniai. Jei esate vieniša, jūsų orbitoje pasirodys naujas žmogus, kuris jus užkariaus greičiau, negu manote. Nepaisant to, turite porą ar ne, jūsų naujasis pasitikėjimas savimi pakylės jūsų seksualumą aukščiau pasitenkinimo.

SVARSTYKLĖS

Ššš! Veneros ir Marso vizitas užkabins ir jūsų žvaigždyno dalį, kuri atstovauja paslaptims. Galbūt esate užmezgusi aistringą, slaptą ryšį, apie kurį nieko nesakėte savo draugams, ar turite erotinių fantazijų, kurias slepiate nuo savo partnerio? Kas tai bebūtų, šį mėnesį būsite pasirengusi viską atskleisti. Jei esate vieniša ir svarstote, ar įsipliekstų kibirkštis tarp jūsų ir to vaikino, kurį esate nužiūrėjusi, nebedvejokite – tiesiog imkitės veiksmų. Jei to nepadarysite, nesiliausite apie tai galvojusi. Jau turite širdies draugą? Maždaug spalio 14 dieną, kai Venera atsidurs jūsų ženkle ir jūs atrodysite bei jausitės puikiai, pasiplanuokite romantiškas atostogas.

SKORPIONAS

Geros sėkmės ir galimybių planeta Jupiteris atkeliauja į jūsų ženklą, todėl jūsų gyvenime įvyks daug gerų dalykų. Itin sustiprės jūsų seksualinis patrauklumas. Jūs pati jausitės tvirtai ir nebijosite žvelgti žmonėms į akis. Šis seksualumas ir pasitikėjimas savimi atsispindės ir jūsų miegamajame. Marsas, jūsų valdančioji planeta, 22 dieną pateks į Svarstyklių žvaigždyną ir jūs pradėsite jaustis neatstumiama. Visi šie elementai padės jums bendrauti naujame, gilesniame lygyje, taigi planuokite turėti lėtų, jausmingų seksualinių ryšių.

ŠAULYS

Jūs trokštate visko ir šį mėnesį jums pavyks tai gauti. Spalio 5 dieną Mėnulio pilnatis privers jus plėšytis tarp to, ko nori jūsų draugės, ir ko trokšta jūsų mylimasis. Laimė, jums pavyks viską suderinti – tik teks įdėti šiek tiek kūrybiškumo. Šį mėnesį jūsų meilės gyvenime didelį vaidmenį turės draugės. Jei esate vieniša, laisvalaikio metu su savo draugėmis galite sutikti naują, įdomų žmogų. Jei turite vaikiną, suplanuokite kelis vakarėlius ar dvigubus pasimatymus su savo draugėmis. Kai grįšite namo, turėsite daugybę laiko pabūti tik dviese. Nesirūpinkite, jūs abu išnaudosite šią progą maksimaliai.

OŽIARAGIS

Jau kurį laiką svajojate apie atostogas, ir šį mėnesį bus palanki proga imtis veiksmų. Jei jūsų partneris ragins paimti rudens atostogų ar išvykti į kelionę – neatsisakykite. Atsotogų seksas bus nuostabus. Mėnulio pilnatis spalio 5 dieną sukels jums ypatingų troškimų, todėl nesivaržykite jų sušnabždėti ir šiek tiek pasimėgauti savanaudišku seksu. Esate vieniša? Draugė ar bendradarbė padės jums sutikti naują žmogų. Šį nauja jūsų laimės valanda gali virsti kai kuo daugiau.

VANDENIS

Venera ir Marsas bus jūsų sekso namuose, o tai reiškia viena: seksas nuolat bus jūsų mintyse. Tačiau tai nėra blogai. Jūs galvosite apie jį, kalbėsite apie jį ir veiksite, vedama impulsų. Galiausiai šiame procese liksite itin seksualiai pasitenkinusi. Jei turite partnerį, kartu su vaikinu galite pajusti norą išbandyti kai ką nauja ir pikantiška – pirmyn. Gyvenimas yra trumpas. Jei esate vieniša, jums neteks ilgai laukti lovos draugo. Kai kas, ką jau pažįstate, labai trokšta ir gali patenkinti jūsų norus.

ŽUVYS

Venera ir Marsas susitiks jūsų srityje, kuri valdo seksualinį intymumą, taigi turėsite progų juo pasimėgauti. Jei turite vaikiną, turėsite daug galimybių lėtam ir jausmingam seksui. Tačiau jei jūsų santykiai nėra rimti, jus gali apnikti mintys, kiek artima norite būti su žmogumi, kuris šildo jūsų lovą. Ar jaučiatės gerai, atiduodama jam visą save, ar norėtumėt, kad jūsų santykiai būtų oficialesni? Tačiau pernelyg daug nemąstykite: spalio 19 dieną prasidėjus Mėnulio jaunačiai, jums savaime morėsis išsivaduoti nuo suvaržymų ir elgtis savaip – tiek lovoje, tiek už jos ribų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)