113
Kitas

Avinas

Saulei, Merkurijui ir Jupiteriui keliaujant Svarstyklių ženklu, svarbu bus, kaip toms svarstyklių lėkštelėms, išlaikyti pusiausvyrą, vidinę ramybę bei gyvenimo džiaugsmą, gerai apgalvoti tolesnius žingsnius, derinti požiūrius.

Savaitės pradžioje, artimos Mėnulio ir Nusileidusio Mazgo pozicijos Vandenio ženkle įtakoje, galimos permainos ir netikėtumai. Kartais gali atrodyti, tarsi gyvenimas mums surengė patikrinimą, kad parodytume gebėjimą priimti pokyčius, rasti išeitis besikeičiančiose situacijose.


Jau pirmomis savaitės dienomis pasiryžę situaciją keisti iš esmės, gali žengti ryžtingus žingsnius.

Antradienis tiktų dokumentų tvirtinimui, sutartims, palankus planuojantiems leistis į komandiruotes bei keliones. Tai susitikimų, pažinčių, o kai kam ir naujos draugystės pradžios metas.

Savaitės viduryje išlaikykite vidinę harmoniją ir emocinę pusiausvyrą – prasidės Mėnulio pilnatis. Galite būti jautresni nei įprastai, norėsis daugiau dėmesio ir meilės.

Savaitės antroje pusėje geriau užbaiginėti darbus, dienos tinkamos, norintiems perteikti kitiems savo žinias, patobulėti, išmokti kažką įdomaus, palankios finansinių ir moralinių skolų atidavimui, norintiems taikytis, siekiantiems tobulėjimo.

O savaitgalis šaunus įdomiems renginiams ir šventėms, bendravimui bei susitikimams.

Daug meilės ir gyvenimo džiaugsmo jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė.

113
Kitas

Avinas