113
Kitas

Avinas

Ir šiose dienose, kaip tą gintarą, turėsime išsirinkti tai, kas jums gyvenime svarbu ir turi išliekamąją vertę – tiek darbuose, tiek ir tarpusavio santykiuose.

Ši savaitė patikrins jūsų atkaklumą ir pasiryžimą siekti pergalės. Ji – aštresnio astrologinio fono – tad būtinas didesnis atidumas keliuose, buityje ir prie vandens.

Pirmadienį, Mėnuliui keliaujant Skorpiono ženklu, kai kam gali tekti grįžti prie sudėtingesnių tarpusavio santykių klausimų sprendimo. Tai laikas, kai gali tekti pasirinkti, su kuo toliau eiti gyvenimo keliu, su kuo kurti savo ateitį, apsispręsti, ką esate pasiryžę paaukoti dėl savo ir mylimų žmonių laimės.

Antradienį, Saulei keliaujant griaunamuoju Liūto ženklo laipsniu, svarbių sprendimų geriau nepriiminėti, rimtų projektų geriau nepradėti. Kai kurių planai gali byrėti, kaip smėlio pilys ant jūros kranto, o širdyje reikės atrasti tvirtybę, ieškant naujų galimybių ir naujų kelių.

Sutarčių pasirašymui, naujiems planams,ir projektams jums tiktų rugpjūčio trečioji diena, ketvirtadienis. Palankiausias laikas būtų iki pietų. Vėliau į Liūto griaunamąjį laipsnį įžengs Marsas. Jame jis viešės ir penktadienį. Tad šiomis dienomis planai gali keistis, juolab, kad ir Avino ženkle viešinčiam Uranui pasukus retrogradine kryptimi, gali tekti lanksčiau reaguoti į besikeičiančias situacijas bei aplinkybes.

Šeštadienis sėkmingas pažintims bei informacijos rinkimui.

Sekmadienis tiktų išvykoms ir kelionėms. Tačiau tai jautresnis metas, kai, Mėnuliui keliaujant Vandenio ženklu, galimi ir netikėtumai, gyvenimo staigmenos.

Šaunių patyrimų jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė.

Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas