113
Kitas

Avinas

Liepą gali sustiprėti jūsų intuicija, tad viską tikrinkite širdimi ir šiuo šeštuoju savo pojūčiu: žmones, tarpusavio santykius, pasirinktą gyvenimo kelią.

Mėnuo prasidės jautresnio astrologinio fono dienomis. Pasistenkite planus derinti su artimaisiais, išgirsti jų lūkesčius ir troškimus.

Pirmosios mėnesio dienos – puikios meilei ir draugystei, susitikimams bei renginiams.

Pilnėjančiam Mėnuliui keliaujant Skorpiono ženklu, šios dienos gilins ir, kaip ugnis metalą, grūdins jausmus. Jos palankios norintiems save išreikšti kūryboje, siekiantiems stiprinti sveikatą, keisti į sveikesnį, gyvenimo būdą.

Pirmoji savaitė – tai metas, kai gali pagaliau paaiškėti buvusios sudėtingesnės situacijos, o ėmęsi iniciatyvos, lengviau išspręsite ir senąsias problemas.

Nuo liepos 5 d., Venerai pradėjus kelionę Dvynių ženklu, lengviau seksis bendrauti, rasti reikalingą informaciją, apmąstyti tolesnius žingsnius. Šiuo metu svarbu nesigręžioti atgal, o žvelgti į priekį, Palanku leistis į išvykas, keliones, harmoningų Urano ir Mėnulio aspektų įtakoje, galimi ir malonūs širdžiai netikėtumai.

Nuo liepos 7 d., prasidėjus Mėnulio pilnačiai – jautresnis laikas , kai vertėtų dažniau sau priminti, kad neverta nusiminti dėl smulkmenų. Šiuo metu skirkite daugiau dėmesio mažiesiems ir vyresniems šeimos nariams.

Liepos 9-oji, Merkurijui keliaujant Karališkuoju Liūto ženklo laipsniu, puiki susitikimams, renginiams ir šventėms.

Antrąją dekadą, dylant Mėnuliui, palankiau užbaiginėti pradėtuosius darbus ir projektus. Liepos 15–16 dienomis, Mėnuliui keliaujant Avino ženklu, būtinas didesnis atsargumas keliuose ir prie vandens. Ši dekada – netikėtų įvykių ir situacijų metas, kai gyvenimo įvykiai gali jus gerokai nustebinti.

Trečiąją dekadą, nuo liepos 23 d., Saulei perėjus į Liūto ženklą, pagrindinį dėmesį skirkite saviraiškai, savo talentų atskleidimui. Norėsis daugiau laiko skirti pramogoms, poilsiui, o kai kam – ir atostogoms. Šiomis dienomis kuo daugiau laiko leiskite su mažaisiais, renkite iškylas, kartu su mylimais žmonėmis, pasidžiaukite vasara.

Sėkmingos jums liepos linki astrologė Lolita Žukienė.

Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas