113
Kitas

Avinas

Savaitė prasidės Mėnulio kelione Avino ženklu. Norėsis ryžtingų žingsnių ir greitų sprendimų, o Kylančio Mazgo Liūto ženkle įtakoje – įvertinimo ir pripažinimo.

Antradienis – tai diena, kai lengviau gali materializuotis jūsų mintys, ji šauni gražioms ateities vizijoms, svajonėms ir ateities sumanymams.

Trečiadienis, Saulei ir Merkurijui pradedant kelionę tuo pačiu Vėžio ženklo laipsniu, pasižymės stipriomis įžvalgomis, jautrumu, noru išgyventi ir patirti gilius meilės jausmus.

Ketvirtadienis puikus, norintiems gilini jausmus, ketinantiems susižadėti, kurti šeimą. Kartu ši diena patikrins jūsų planus. Kai kurie jų gali keistis. Venerai keliaujant Jaučio ženklu tai tinkamas metas darbų užbaigimui, Birželio 23 d. – aštresnio astrologinio fono 29-ji Mėnulio diena, kai būtinas didesnis atsargumas kelyje ir buityje. Rasų šventė suteiks progų susitikti su seniai matytais draugais, pasidžiaugti trumpiausia vasaros naktimi.

Birželio 24 d. – Mėnulio jaunatis. Tai savotiškas virsmo laikas, Ši diena tinkama sportui, aktyviai fizinei veiklai.

Sekmadienis – džiugi gausos diena, kai jūsų darbai duos konkrečius rezultatus, o Marso ir Neptūno harmoningi aspektai skatins fantaziją ir intuiciją, kas puikiai tiks kūrybai. Puiki diena sportininkams ir menininkams, romantiniams susitikimams ir svarbiems renginiams. Jūsų pozityvus požiūris į gyvenimą šiandien gausins laimę ir sėkmę, pagaliau išryškės siekiai ir troškimai, o į širdį pasibels ilgai laukta ramybė.

Šaunios ir sėkmingos jums savaitės!
Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas