113
Kitas

Avinas

Savaitės pradžia, Mėnulio ir Veneros susijungimo Avino ženkle įtakoje, emociškai jautri. Norėsis ryžtingų veiksmų ir sprendimų, tačiau nepatartina kirpti, devynis kartus nepamatavus. Šis metas tinkamesnis sportui, aktyviai fizinei veiklai, informacijos rinkimui ir bendraminčių paieškai.

Antradienis, dėl artimos Mėnulio ir Urano pozicijos, netikėtų įvykių laikas. Būtinas didesnis atidumas ir atsargumas keliuose. Technika gali būti linkusi greičiau gesti. Beje, šią dieną gali kilti netikėtos naujos idėjos, pasiūlymai, o kai kurie žmonės jus stebins savo elgsena ir požiūriais. Galite jaustis, lyg žiūrėtumėte nuotykių filmą, kai sunku nuspėti, kas bus sekančiame veiksme.

Trečiadienis tiktų pradėtų darbų užbaigimui, patirčių apibendrinimui, o gegužės 25 d. – sudėtingesnė virsmo diena, tai – 29-30-oji ir 1-oji Mėnulio diena, kai vėlai vakare keisis Mėnulio fazė, ir 21.46 prasidės Mėnulio jaunatis Dvynių ženkle. Su šia jaunatimi prasidės palankus laikas naujai pradžiai. Tiek gražiems naujiems tarpusavio santykiams, tiek ir naujai veiklai, planams, o kai kam ir atostogoms.

Nekilnojamo turto operacijoms tiktų šeštadienis. O sekmadienis puikus susitikimams, draugystės ir meilės stiprinimui, maloniam nuotaikingam poilsiui.

Šaunios bei sėkmingos jums savaitės linki astrologė Lolita Žukienė.
Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas