113
Kitas

Avinas

Savaitės pradžioje, Urano ir Merkurijaus tranzitų Avino ženklu įtakoje, neatsargiai ištartas žodis gali sukelti visą kalnų griūtį. Šiomis dienomis jaustis galime, kaip atrakcionų parke – dienos bus savotiški amerikietiški kalneliai: tai mes nusiminę apačioje – tai vėl džiugūs kylame į viršų.

Antradienis dėl Mėnulio, Veneros ir Jupiterio harmoningų aspektų įtakos bus palankus meilei, gausai ir santarvei.

Trečiadienį, Mėnuliui tebekeliaujant Vandenio ženklu, gali kilti puikių kūrybinių idėjų, o pasaulis, kaip veidrodis, atspindės jūsų troškimus bei veiksmus ir gražins jums tai, ką būsite pasiruošę dovanoti kitiems. Lengviau sektųsi taikytis, atrasti širdyje gerumą, norą padėti, o kartu vidinę ramybę ir harmoniją.

Ketvirtadienį lengviau rasite tinkamus sprendimus, o Saturno ir Urano konfigūracijos padės realizuoti originalias praktines idėjas.

Penktadienis – emociškai sudėtingesnis, gali byrėti tai, kas buvo laikina. Vertėtų atsigręžti į svarbiausius dalykus, skirti daug meilės, šilumos artimiesiems.

Šeštadienis – Saulei perėjus į Dvynių ženklą, ypatingas laikas, siekiantiems pergalių moksle ir profesiniame tobulėjime. Diena puiki susitikimams, renginiams, bendravimui, draugystei ir meilei.

O sekmadienį dėl Mėnulio ir Urano susijungimo Avino ženkle įtakos svarbu būtų ieškoti kompromiso, susilaikyti nuo aštresnių žodžių , stengiantis išgirsti tai, ką pašnibždės jūsų intuicija.

Džiugių patyrimų jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė!
113
Kitas

Avinas