113
Kitas

Avinas

Tai ypatingas laikas, kai, pilnėjančiam Mėnuliui keliaujant Dvynių ženklu, gali sustiprėti noras dar neradusiems ieškoti savojo žmogaus, gilėti jūsų jausmai, gimti ir augti meilė.

Kitą vertus, artėjant Mėnulio pilnačiai, Marsui ir Venerai keliaujant Avino ženklu, o Uranui – griaunamuoju Avino ženklo laipsniu, galite būti linkę sureikšminti smulkmenas ir būdami kategoriškesni griauti tai, ką iki tol kruopščiai statėte. Ar tai būtų nelengva veiklos pradžia, ar tarpusavio santykiai.

Tad ši savaitė – savotiškas lakmusas, parodysiantis polinkį kurti ar griauti. Ir todėl bus ypač svarbu gyvenime atsirinkti, kas turi išliekamąją jums vertę, o kas – laikina, kaip pavasarinio vėjo gūsis.

Kovo 10 d. – emociškai jautresnė Mėnulio pilnaties Liūto ženkle diena. Skirkite kuo daugiau dėmesio ir meilės artimiesiems ir ypač mažiesiems, praleiskite laisvalaikį jautriai įsiklausydami į jų lūkesčius.

Lietuvai brangią kovo 11 d. praleskite džiugiau. Šis laikas palankus ir išvykoms bei kelionėms.

Su kiekviena sekančia diena galite įgauti naujų jėgų, atrasti daugiau gyvenimo džiaugsmo, juo labiau, kad jau nuo kovo 12 d. Plutonas nebekeliaus griaunamuoju Ožiaragio laipsniu, ir jūsų planai ir projektai galės būti daug lengviau įgyvendinami.

Daug meilės ir pavasarinio džiaugsmo jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė!
Astrologė Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas