113
Kitas

Avinas

Pajutę jėgų antplūdį ir entuziazmą, kaip Feniksas, galėsime vėl pakilti iš pelenų naujam skrydžiui, atgauti viltį, imti pastebėti daug gerų dalykų ir naujomis jėgomis kurti įdomesnį ir sėkmingesnį savo gyvenimą.

Kovo pradžia - atsakingas metas, kai būtina kruopščiai vykdyti anksčiau prisiimtus įsipareigojimus, savo pareigas, pabaiginėti anksčiau pradėtus darbus.

Naujų darbų, sumanymų pradžiai puikiai tiks kovo 3 d., tą dieną jums ypač sektųsi suburti žmones naujai veiklai, naujiems kolektyviniams projektams ir sumanymams.

Kaziuko Mugė – puikus metas renginiams, susitikimams ir bendravimui, smagiems pirkiniams. Šios dienos palankios kelionėms, persikėlimui, pažintims, naujo mokslo ciklo pradžiai.

Kovo 10 d. – emociškai jautresnė Mėnulio pilnaties Liūto ženkle diena, būtinai skirkite daug dėmesio ir meilės mažiesiems, praleiskite laisvalaikį jautriai įsiklausydami į artimųjų lūkesčius. Lietuvai brangią kovo 11 d. apsilankykite įdomiame renginyje. Šis laikas palankus ir išvykoms bei kelionėms.

Su kiekviena sekančia diena galite įgauti naujų jėgų, atrasti daugiau gyvenimo džiaugsmo, juo labiau, kad jau nuo kovo 12 d. Plutonas nebekeliaus griaunamuoju Ožiaragio laipsniu, ir jūsų projektai galės būti daug lengviau įgyvendinami. Nuo kovo 14 d. – dar ieškantiems savojo gyvenimo žmogaus laikas tinkamas naujoms pažintims, išvykoms, kelionėms, o kai kam ir palankus nuosavo verslo kūrimui.

Kovo 20 d. – pavasario lygiadienis. Saulė tą dieną bus paskutiniajame Žuvų ženklo laipsnyje. Galime jaustis pasiruošę dvasiškai atgimti ir tobulėti.

Veneros, Merkurijaus ir Urano tranzito Avino ženkle įtaka skatins mus imtis ryžtingų veiksmų. O Jupiterio kelionė Svarstyklių ženklu neš sėkmę tiems, kurie bus pasirengę derinti nuomones ir požiūrius, kartu ieškoti tinkamiausių išeičių.

Marso ir Baltojo Mėnulio tranzitai Jaučio ženkle skatins atsigręžti į savo namus, jų erdvę, kurti materialią gerovę. O Saulė, pradėjusi kelionę Avino ženklu, skatins jus imtis ryžtingų veiksmų ir įgyvendinti savo svajones. Nuo kovo 20 d Uranas iškeliaus iš griaunamojo Avino ženklo laipsnio, tad paskutinė dekada tinkama norintiems gerų gyvenimo permainų: persikraustyti, pradėti remonto-statybų darbus, ieškotis naujų darbų ir naujų galimybių.
Astrologė Lolita Žukienė

Sėkmingo ir džiugaus jums kovo linki astrologė Lolita Žukienė!

113
Kitas

Avinas