Gimusieji sausio mėn. pasižymi itin dideliu seksualiniu aktyvumu. Nors tai gali pasirodyti keista, tačiau sausio mėn. gimę asmenys nuotykių lovoje prasme nė kiek nenusileidžia tiems, kurie gimė lapkričio mėn.

Gimusieji vasario mėn. – tikri nuotykių ieškotojai. Šie asmenys pasižymi dideliu aistringumu, tačiau teks paplušėti, jei norite tai patirti savo kailiu. Nors šių asmenų mintys sutelktos į priežasčių paieškas ir platesnį vaizdą, vis tik tikrai verta mėginti su jais užmegzti emocinį ryšį. Šis ryšys įmanomas, tiesiog dėl jo teks pasistengti, rašo womansday.com.

Gimusiesiems kovo mėn. labai patinka laiką leisti lovoje. Seksas būna labai intensyvus, o ryšys labai glaudus, nes kovo mėn. gimusieji linkę suteikti partneriui viską, ką tik turi, todėl dažnai seksas pakeliamas į naujas dvasingumo aukštumas.

Žmonės, gimę balandžio mėn., labai nepriklausomi, bet jei vis tik su kitu asmeniu juos sieja santykiai, jie atsiduoda visiškai. Seksas su balandžio mėn. gimusiu žmogumi būna karštas, intensyvus ir labai aistringas, nes juos valdo Marsas. Nors jų aistra tikrai didelė, dažniausiai nuo žmonių jie greitai pavargsta.

Gegužės mėn. gimę asmenys nori patogaus, jausmingo ir šilto sekso. Jiems patinka pats sekso procesas. Jie nori mylėtis ant satininių paklodžių, nuostabiai dekoruotame kambaryje arba visai to nedaryti.

Birželio mėn. gimusieji pageidauja išmėginti visas egzistuojančias pozas, nes jiems svarbu žinoti viską. Gal jų intensyvumas šiek tiek mažesnis nei vasario mėn. gimusiųjų, vis tik jie jo turi pakankamai. Jei pageidaujate nešvankių kalbų, kreipkitės būtent į juos.

Seksas su gimusiaisiais liepos mėn. pasižymi itin gilia emocine dedamąja. Jiems svarbu jaustis saugiais, būnant šalia žmogaus, todėl yra pasiruošę padaryti bet ką, kad tik patenkintų partnerį. Šį mėnesį gimusiesiems patinka lepinti artimuosius, jie nori būti tikri, kad patenkino visus įmanomus partnerio poreikius.

Rugpjūčio mėn. gimusieji gali būti arba neįtikėtinai savanaudiški, arba nepaprastai dosnūs. Jiems svarbu, kad partneris turėtų viską. Šie asmenys nekenčia, kai jiems nurodinėjama, ką jie turėtų daryti lovoje. Nėra sudėtinga užgauti jų ego.

Asmenys, gimę rugsėjo mėn., yra aistringi, tačiau emocijas visada linkę kontroliuoti. Taigi kalbant apie seksą tenka pripažinti, kad paplušėti tikrai teks, jei norite partneriui padovanoti tobulą orgazmą. Gimusieji rugsėjo mėn. neskuba nerti į sekso nuotykių pasaulį, bet jei emocinė dedamoji atsiranda, nėra dalykų, kurių jie negalėtų padaryti.

Gimę spalio mėn. žmonės pageidauja romantiško ir aistringo paveikslėlio, nori papasakoti, kaip viskas turėtų būti ir kaip jūs turėtumėte tuo metu jaustis. Papasakoję savo lūkesčius jie neabejotinai pageidaus lėtos ilgai trunkančios malonumų jūros. Šie žmonės moka mėgautis akimirka ir romantiškais santykiais. Spalio mėn. gimusiems asmenims galbūt ir trūksta aistringumo, tačiau jie neabejotinai šį trūkumą kompensuoja itin romantišku seksu.

Lapkričio mėn. gimusieji – tikri aistringo sekso asai. Jie nori valdyti partnerius ir tuo pačiu jiems priklausyti. Šie asmenys išmėgins visas įmanomas sekso variacijas vien tam, kad galėtų pasigirti tai išbandę.

Asmenys, gimę gruodžio mėn., lovoje pasižymi dideliu kūrybingumu. Jiems patinka kurti istorijas ir su partneriais leistis į vaidmenų žaidimus. Nors su šį mėnesį gimusiaisiais užmegzti gilų ryšį ganėtinai sudėtinga, vis tik seksas kiekvieną kartą būna tikrai smagus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)