113
Kitas

Avinas

Žmonės, kurie tave geriausiai supras ir padės, nebijos pasakyti ir kai suklysti, reikalingi ir patiems stipriausiems. Ar dažnai jiems padėkojame, pasakome, kaip stipriai juos mylime, kokie jie yra mums gyvenime svarbūs? Artimųjų meilė ir gerumas, palaikymas ir sunkesnėmis gyvenimo akimirkomis gali mus sušildyti, suteikti naujų jėgų, padėti atsitiesti ir vėl pakilti. Šią savaitę ypač norėsis meilės, švelnumo ir supratimo.


Savaitės pirmomis dienomis, Mėnuliui keliaujant Skorpiono ženklu, svarbu nekritikuoti, kitų netobulinti, o vietoj to pastebėti šalia esančių didžiulį indėlį mūsų kelyje į sėkmę.

Lapkričio 28–ąją kilusias naujas verslo idėjas vertėtų gerai patikrinti, nes, Venerai keliaujant griaunamuoju laipsniu, didesnė tikimybė suklysti. Todėl deryboms, susitikimams labiau tiks pirmadienio antroji pusė.

Lapkričio 29 d. irgi aštresnio astrologinio fono - būkite jautrūs ir dėmesingi vieni kitiems, atsargesni keliuose, technika gali gesti, darbuose galimi netikėtumai.

Savaitės vidurys – harmoningesnis, būtent tada imkitės svarbiausių projektų, derybų ir planų, o gruodžio pirmos dienos emociškai jautrios, svarbios geros partnerystės kūrimui. Šeštadienį ypač gali norėtis išsakyti, kas jūsų manymu yra ne taip, tačiau atminkite, kad būtent šiuo metu - susilaikymas nuo to yra dorybė.

Sekmadienį skirkite tarpusavio santykių gerinimui, partnerystės ryšių stiprinimui. Tegu jus lydi gera nuotaika, ir džiugios, šviesios mintys.

Daug meilės ir širdžių šilumos jums šią savaitę!


113
Kitas

Avinas