113
Kitas

Avinas

Italijoje žinomas seksopatologas Piero Lorenzoni laiko save labai dideliu moters krūtų žinovu. Viename savo interviu Vokietijos laikraščiui „Bild“ jis tvirtino, kad moters krūtų forma ir dydis priklauso ne tik nuo genų, bet ir jos Zodiako ženklo.

Tuo pačiu galima išsiaiškinti ir moters charakterį bei jos pomėgius sekso sferoje.

„Be to, noriu trumpai apibūdinti pagrindines moterų krūtų spenelių savybes: „stovintis“ spenelis nusako, kad moters dosni širdis, bet ji iš prigimties – lyderis ir siekia patekti į valdžią. Mažytis, tarsi įtrauktas į vidų spenelis byloja, jog jo turėtoja – uždaras, kuklus, bet turintis daug kompleksų žmogus. Rožinės spalvos, šviesi aureolė aplink spenelį nusako moters dvasingumą ir jautrumą, nuoširdumą. O tamsi – aistringumą ir ištvermingumą“, – aiškino italų seksologas.

Tuo tarpu Japonijos moterų anatomijos žinovas, dr. Mitsugu Shega tvirtina, kad merginos sugebėjimus ir galimybes lovoje galima išsiaiškinti pagal jos krūtinės dydį. Anot japono, labai sunku spręsti apie moters charakterį vien pagal jos išvaizdą. Bet vienintelė moters kūno dalis, kuri niekada nemeluoja – tai jos krūtys!

Taigi, gera naujiena vyrams: pamačius moters ar merginos krūtis turite puikią progą nustatyti ne tik po kuriuo Zodiako ženklu ji gimė, bet ir jos seksualumo lygį! O tai jau ir pretekstas užmegzti rimtus bei ilgalaikius santykius.

113
Kitas

Avinas