Vėliau – kiek sudėtingesnis laikas, nes gegužės 21 d. į jūsų ženklą įžengs iš Svarstyklių atkeliavęs Juodasis Mėnulis, o ir Metų simbolis – Ugninė Beždžionė, tad emocijos šiais metais tiesiog kunkuliuos.

Suprantama, ko jau ko, o Skorpionų sunkumais neišgąsdinsi, jie juos tiesiog įveikia, tačiau laikas nuo laiko gali jautriau sureaguoti į netikėtas aštresnes situacijas ar žodžius, įsiskaudinti ir po to ilgokai vargti, kad išsivalytų iš savo širdžių nuosėdas ir nuoskaudas. Kad to išvengtumėte, pasinaudokite jums būdinga išmintimi ir 2016 taisiais atlaidžiau, lengviau žvelkite į gyvenimiškas situacijas.

Nuo sausio 4 d. į jūsų žvaigždyną atkeliavęs Marsas ir jame viešintis iki pat kovo 6 d. suteiks daug stiprybės ir jėgų imtis ryžtingų žingsnių, pačių svarbiausių sprendimų kuriant geresnį savo gyvenimą. Nepraleiskite šio palankaus jums laikotarpio tik stebėdami įvykius, būkite veržlūs savo rytdienos kūrėjai, nes tai vienas palankiausių jums sekančių metų laikotarpių. Tad imkitės veiksmų, galinčių į gera keisti jūsų likimą, aktyviai ieškokite naujų galimybių, naujų įdomių veiklos krypčių, suplanuokite tolesnę strategiją darbuose.

Beje, sausio pirmoji ir paskutinė savaitės, vasario pradžia ir paskutinės vasario dienos, bei trys paskutinės kovo dienos labai svarbios tarpusavio santykių kūrimui ir harmonizavimui, nes dėl jūsų ženklu keliaujančio Mėnulio įtakos būsite jausmingi ir romantiški, linkę audringai reikšti savo jausmus.

Vasarį gali iškilti nenumatytų sunkumų darbe, užsiimantiems verslu gali kai kuriems projektams trūkti apyvartinių lėšų, tad to nelaukdami iš anksto paieškokite investuotojų, naujų krypčių ir galimybių.

Kovo 8-9 d. dėl Saulės užtemimo ir 23 d. dėl Mėnulio užtemimo bus sunkesnės dienos, tačiau mėnesio vidurys jums ramesnis ir lengvesnis, apims noras pasirūpinti ir kitais, tais, kurių prastesnė sveikata, ar kuriais tiesiog reiktų pasirūpinti.

Balandis audringesnis jausmų proveržiais. Kai kurie ryžtingai nuspręsite keisti darbus, dar kiti rūpinsis namų statyba, gyvenamos vietos keitimu.

Gegužę iki 21 dienos, jei galite, atlikite svarbiausius savo metų projektus, bent jau iki to laiko būkite juos pradėję ir išplėtoję, nes nuo gegužės 21 d. jūsų žvaigždynu keliaus iš Svarstyklių atkeliavęs Juodasis Mėnulis ir jo tranzitas sukels jums papildomų rūpestėlių, dėl kurių darbai gali vykti daug lėčiau. Be to, į jūsų žvaigždyną nuo gegužės 28d. iki pat liepos 12 d. sugriš retrogradinis Marsas, tad gali iškilti anksčiau padarytos klaidos ar pražiūrėjimai. Labai norėsis judėti į priekį, o galite jaustis kaip vis už rankos traukiami atgal.

Gali grįžti ir kartotis ir santykių srityje buvusios situacijos. Kai kas turėsite progą atkurti ankstesnius santykius, dar kiti – nauju žvilgsniu pažvelgti į savo situaciją.

Pažintims, draugystei palankesnės gegužės 20-21 d., birželio 16-17d., liepos 14 d., kai jūsų ženklu keliaus Mėnulis. Beje, kol retrogradinis Marsas keliaus jūsų ženklu, o tai bus iki liepos 12 d., gali labiau strigti darbai, viskas vykti lėčiau, negu norėtųsi. Būkite kantrūs ir atkakliai eikite į priekį.

Nuo liepos 12 d. iki rugpjūčio 2 d. vėl direkcinę kryptimi pasukęs Marsas pradės veržlų sėkmingą laikotarpį, kai vėl ims sektis ir galėsite lengviau įgyvendinti savo tikslus.

Rugpjūtis būtų puikus jūsų atostogoms, kai tradiciškai daugiau dėmesio pareikalaus ir mažieji. Rugsėjis 1 d. – sunkesnė dėl dalinio Saulės užtemimo, 16-17 – taip pat sunkesnės dienos dėl dalinio Mėnulio užtemimo.

Rugsėjo 24 d. jūsų žvaigždynu pradės kelionę Venera. Iki spalio 7 d. reikėtų vengti neplanuotų išlaidų ir labiau pasaugoti savo daiktus. Vėliau iki pat spalio 17 d., kol ji keliaus jūsų žvaigždynu, palankesnis laikas norintiems ieškoti papildomo uždarbio, ar netgi geriau apmokamo darbo, juolab, kad palankesnes tendencijas stiprins ir nuo spalio 25 iki lapkričio 5 d. jūsų žvaigždynu pradėjęs kelionę Merkurijus.

Būkite energingi, šiuo metu gali atsirasti daugiau pelningų užsakymų, tai – tinkamiausias laikas jūsų dalykiniam bendravimui, svarbiems susitarimams. Nuo spalio 23 d. jūsų žvaigždynu pradėjusi kelionę Saulė atvers ir naujas puikias saviraiškos galimybes.

Dabar pakalbėkime apie laikotarpius, kai jums ypač sektųsi draugauti, išreikšti savo jausmus. Tai būtų spalio pirmoji savaitė ir paskutinė, lapkričio pirma ir paskutinė ir gruodžio nuostabių Šv. Kalėdų metas. Žodžiu, jūs turėsite daug progų parodyti, kaip giliai mokate mylėti, rūpintis artimaisiais, draugauti, rengti artimiesiems šaunias šventes.

Įspūdingų ir linksmų jums metų!

Gerų Jums metų linki astrologė Lolita Žukienė.
Lolita Žukienė