113
Kitas

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Tiesa, pirmosios mėnesio dekados metu noras patirti seksualinį pasitenkinimą bus veikiausiai latentinis, paslėptas. Daugelis ims dairytis potencialių meilės partnerių, laukdami tinkamo momento. Užtat jau nuo antros dekados aktyvus asmeninis gyvenimas prasiverš visu gražumu.

Beje, ir rugsėjo pradžioje nuobodžiaus ne visi. Ryžtingiausios damos likimą paims į savo rankas ir nusives savo vyriškius į šviesią ateitį. Priešintis bus beprasmiška, kadangi dailiosios lyties atstovės ras jų silpnąsias vietas ir neleis išsisukti.

O jei turite antrąją pusę, šis mėnuo patikrins esamų santykių tvirtumą. Atsiras pernelyg daug veiksnių, kurie atitrauks šeimos žmones ir partnerius nuo mylimųjų. Pavyzdžiui, slaptos pagundos ir problemos darbe. Prie to prisidės ir bandymai užkariauti reikalingų žmonių paramą, lydimi vakarienių malonioje atmosferoje, dažnų telefono skambučių ir nuolatinių šių asmenų minėjimų pokalbiuose su partneriu.

Namų problemos taip pat kiš koją, kadangi kažkas šeimoje turės kautis su buitiniais reikalais, kol mylimas žmogus užsiėmęs darbo žygiais ar žygiais į kairę. Beje, „namų šeimininkės“ vaidmenyje rugsėjį gali atsirasti tiek moterys, tiek ir vyrai.

Tie, kurie kol kas visiškai laisvi, sugebės susitvarkyti asmeninį gyvenimą, jei ne per daug rimtai žvelgs į potencialius mylimuosius. Nereikia iškart planuoti į ateitį - tuo tik išgąsdinsite tą, kurį norite matyti šalia. Daugiau lengvumo, humoro, azartiško spindesio akyse - ir jums niekas neatsispirs.

Rugsėjo pradžioje jau susituokusioms poroms pirmoje vietoje bus asmeninės kažkurio sutuoktinių ambicijų, tai yra, jiems bus ne iki meilės. Užtat tie, kurie kol kas laisvi, ir tie, kurie susitikinėja, šį periodą patirs žymią naudą savo asmeniniam gyvenimui.

Mėnesio viduryje tie, kurie kol kas laisvi, gali nutrūkti nuo grandinės, gelbėdamiesi nuo rutinos ir nuobodulio. Gali atsirasti ir atsitiktinių ryšių, ir tarnybinių romanų, ir pažinčių tinklalapių. Tie, kurie jau turi šeimą, susidurs su buitinėmis problemomis. Beje, toli gražu ne visus tai sulaikys nuo pasilinksminimų šone.

Rugsėjo gale viskas daugiau mažiau susitvarkys. Daugelis gaus tai, ko norėjo - šeimą, nuolatinius meilės santykius arba harmoniją su sutuoktiniu. Gali būti, kad norint pageidaujamo rezultato teks ryžtis ekstremaliam poelgiui arba priimti kelis nestandartinius sprendimus.

Norisi priminti, kad „tikrais“ ženklo atstovais laikomi žmonės, gimę nuo 1 iki 18 mėnesio dienos, o visus kitus veikia aplinkiniai ženklai - tiek asmenybės charakteristiką, tiek astrologines prognozes. Į tai reikia atsižvelgti.

113
Kitas

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)