Alyvos

Padeda puoselėti grožį ir pasijusti seksualiems, todėl itin rekomenduojamos savimi nepasitikintiems žmonėms.

Beržai

Kuria vidinę harmoniją, stiprina dvasingumą, ryšį su savimi ir subtiliuoju pasauliu. Rekomenduojami pernelyg į materialų gyvenimą pasinėrusiems asmenims.

Blindės

Padeda susivokti jausmuose, lengviau išgyventi neigiamas emocijas ir pritraukti teigiamas. Taip pat stiprina meilę, didina vaisingumą ir derlingumą.

Dilgėlės

Saugo nuo blogio, įvairių ligų, nelaimių ir šalina prakeiksmus. Taip pat kursto aistrą, todėl tinka seniai kartu gyvenančioms poroms.

Garšvos

Naudingos kūrybingiems žmonėms, nes skatina originalių minčių atsiradimą, meniškumą ir pasitikėjimą savimi.

Hiacintai

Padeda lengviau užmigti ir saugo nuo košmarų. Taip pat naudingi neseniai išsiskyrusiems, artimąjį praradusiems žmonėms, nes padeda greičiau susitaikyti su netektimi.

Kiaulpienės

Suteikia energijos, gerina nuotaiką ir padeda apsivalyti dvasiškai. Šio augalo kerus turėtų išmėginti sergantieji įvairiomis ligomis.

Krapai

Vaikų kambaryje pakabintas maišelis su džiovintais krapais saugos juos nuo neigiamos energijos, košmarų ir ligų. Taip pat stipriosios lyties atstovai, trokštantys rasti antrąją pusę, krapus turėtų laikyti vonios kambaryje. Be to, jie pritraukia turtus.

Krokai

Padeda prišaukti meilę. Tinka vienišiems žmonėms, niekaip nerandantiems antrosios pusės. Taip pat rekomenduojami poroms, kurių santykiai ir aistra šiek tiek išblėsę. Beje, šis augalas stiprina intuiciją, todėl tinka pernelyg racionaliai mąstantiems asmenims.

Narcizai

Skatina vaisingumą. Niekaip mažylio negalinčios susilaukti poros miegamajame turėtų pasimerkti narcizų puokštę. Krūtinės srityje prisegtas šios gėlės žiedas prišaukia sėkmę.

Našlaitės

Padeda pritraukti meilę. Sakoma, šias gėles reikia pasodinti širdies formos žemės plote. Jeigu jos prigis, aplankys tikra meilė.

Pakalnutės

Rekomenduojamos verčiantiems naują gyvenimo puslapį, pavyzdžiui, sukūrusiems šeimą, susilaukusiems vaikelio, įstojusiems į universitetą ir pan. Šios gėlės malšina stresą ir padeda lengviau prisitaikyti prie pokyčių.

Petražolės

Kelia nuotaiką, žadina aistrą, suteikia drąsos vilioti ir prisipažinti mylint.

Pušys

Labai tinka miestiečiams, nes padeda užmegzti ryšį su gamta, susigrąžinti pusiausvyrą ir atsipalaiduoti. Taip pat naudingos dažnai patiriantiems stresą. Be to, stiprina imunitetą, valo organizmą ir padeda greičiau atsigauti po ligų.

Raktažolės

Prišaukia turtus. Tinka siekiantiems kopti karjeros laiptais ir gauti didesnį atlyginimą. Taip pat skatina pasisemti idėjų, kaip uždirbti daugiau pinigų.

Ramunėlės

Padeda pritraukti taiką, supratingumą ir toleranciją į namus. Taip pat didina kantrybę. Tinka smilkyti medituojant, nes ramina ir padeda susikoncentruoti į vidinį pasaulį. Be to, šis augalas pritraukia pinigus ir atnešą sėkmę lošiant.

Saulutės

Simbolizuoja nekaltybę, todėl pašalina neigiamą energiją ir mintis. Tinka tiems, kurie linkę priimti neteisingus sprendimus, yra netolerantiški ir nesupratingi. Šis augalas grąžina žmogų į doros kelią.

Sausmedžiai

Jų lapų nuoviras arba maišelis su džiovintais lapais saugo nuo depresijos, padeda atsikratyti streso ir džiaugtis gyvenimu.

Snieguolės

Saugo nuo prakeiksmų ir piktųjų jėgų. Taip pat mažina agresyvumą ir padeda atsikratyti žalingų įpročių.

Takažolės

Padeda atsikratyti kančių. Reikia tik saujelę jų tvirtai sugniaužti kumštyje ir kurį laiką palaikyti įsivaizduojant, kad atsikratoma viso blogio. Tuomet žoleles sudeginti. Taip galima atsikratyti ne tik neigiamų minčių, bet ir ligų, skausmo praradus artimąjį.

Tulpės

Saugo nuo skurdo, piktų palinkėjimų ir įvairių nelaimių.

Ugniažolės

Skatina naujai pažvelgti į šalia esančius žmones ir gyvenimą. Taip pat moko atrasti naujas vertybes, tobulėti ir judėti pirmyn.

Žibuoklės

Padeda išsipildyti norams. Svarbu, kad jie būtų geri ir nekenktų kitiems. Antraip viskas gali atsisukti prieš jus pačius. Taip pat pritraukia gerą energiją ir sėkmę, saugo nuo neištikimybės.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!