Lapkričio 22 - gruodžio 21 d.

9-asis Zodiako ženklas

3-ias nepastovusis ženklas

3-ias ugninis ženklas

valdančioji planeta: Jupiteris.

Laimingas skaičius: 3 ir visi skaičiai, kurie dalijasi iš 3.

Astrologinis simbolis: Kentauras - Šaulys (mitinis gyvūnas, turintis žmogaus galvą, rankas ir viršutinę kūno dalį ir arklio apatinę kūno dalį).

Astrologinės spalvos: mėlyna, žalia, violetinė ir purpurinė.

Astrologiniai akmenys: ametistas, safyras, agatas ir smaragdas.

Šaulys valdo 9-ąjį horoskopą namą.

Bendra asmenybės charakteristika

Šauliui sunku suvokti, kad jo vidinė ramybė priklauso nuo to, kaip jis priima aplinkinį pasaulį. Šauliai nenurimstantys: jie visada "plečia" ir tobulina savo asmenybę, pasiduodami hipnotizuojančiai tolumoje švytinčios žvaigždės apgaulei ir laukdami naujų nuotykių. Jie bando viską pamatyti, viską išragauti ir aprėpti ir taip elgiasi iki pat savo žemiškosios kelionės pabaigos.

Šauliams į galvą greitai šauna visokios idėjos, o jų sėkmė dažnai pagrįsta jų intuicija. Kaip ir jų simbolis - Kentauras - Šaulys, Šauliai gana tiesmuki savo bendravime ir kalboje, kuri, kaip lekianti strėlė, pataiko į taikinio esmę. Jie mėgsta išreikšti savo asmeninę nuomonę su niekuo nesitaikstydami.

Šauliai - įžvalgūs gyvenimo stebėtojai, todėl labai retai sugeba susilaikyti nuo savo pastabų mylimiems žmonėms, tačiau šie pastebėjimai būna ne tik kritiški, bet ir naudingi. Tačiau Šauliai turėtų suprasti, kad ne visi yra tokie objektyvūs, kaip jie ir ne visada jų geri ketinimai gali būti priimti teisingai.

Dažnai šis Šaulių bruožas priimamas kaip tuštybė arba paviršutiniškumas, o kartais - kaip apsimestinis meilikavimas. Šauliai neturėtų įsižeidinėti dėl menkų paniekos ir nesupratimo apraiškų, tikrų ar tariamų. Jie neturėtų laikyti savyje jokio pykčio žmonėms, kurie yra tikrasis jų džiaugsmo šaltinis. Jie turi išmokti tikėti geresne ateitimi. Ir kodėl gi ne? Juk Jupiteris - jų stiprusis sąjungininkas.

Nežiūrint į tai, kad Šauliai - komunikabilūs, dažnai jie jaučiasi labai vieniši, nes yra nepataisomi idealistai. Jie ilgus metus tikės meile ir draugyste net po to, kai bus išduoti. Jie moka vėl ir vėl patikėti žmonėmis. Ir tai - didžioji jų sėkmės paslaptis - didysis jų tikėjimas, už kurį paprastai dosniai apdovanojama.

Psichoseksualinė Šaulio charakteristika

Kadangi Šaulys - dvigubas ženklas, šio ženklo žmonės būna dviejų tipų: ištikimas idealistinis ir romantiškas tipas, kuris retai kada nueina nuo tiesaus ir siauro geradarystės kelio, ir visiškai priešingas tipas, kuris, beieškodamas tobulybės, mėtosi nuo vieno meilužio prie kito ir pamiršta, dėl kokios priežasties apskritai pradėjo šias paieškas ir, galų gale, ko ieško...

Pirmąjį tipą valdo aistringa prigimtis, tačiau seksualinės energijos perteklius panaudojamas kūrybai, o ne donžuaniškiems nuotykiams.

Antrasis tipas (ir moterų, ir vyrų) - tai tikras suvedžiotojas, kuris trypčioja iš laimės prie kiekvienos savo naujos seksualinės pergalės ir įrašo ją į savo meilužių katalogą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)