Tad Liūtukams 2015 metais reikėtų pabūti kantriais, nes sėkmė mažais žingsneliais grįš pas jus. Iki rugpjūčio 24 d., kol Juodas Mėnulis bus sekančiame, Mergelės ženkle, prieš pat jų nosytę, reiškia, kad jų žingsniukai bus lėtinami, kažkiek pristabdomi.

Jei Liūtai nebus kategoriški ir nenorės iš karto vienu ypu susigrąžinti prarastos pozicijos, jiems pradės labai sektis. Tiesiog ramiai į tai žiūrėkite, nes kliūtys yra ne visam laikui. Nuo kitų metų spalio jūs pradėsite jau skinti savo veiklos vaisius.

Sausio ir vasario mėnesiais Liūtukams svarbu atsisukti į kitus – tai bus pagrindinė jų sėkmės paslaptis. Liūtai moka džiaugtis gyvenimu, uždegti kitus žmones, tačiau jie dažnai mėgsta pirma matyti save. Štai tie Liūtai, kurie sugebės pamatyti šalia esančius, jų poreikius, pastebėti jų darbą, jų pastangas, tikrai laimės tą karaliaus vainiką.

Taigi Liūtų sėkmės paslaptis - pasidžiaugti ir kitų laimėjimais ir nesistengti, ypač kovo mėnesį, viską daryti pačiam, tiesiog reikėtų dalintis ir darbeliais, ir pareigomis. Ypač dėmesingi būkit Saulės užtemimo metu, kovo 20 d., bei Mėnulio užtemimo metu, balandžio 4 dieną.

Bendravimas su aplinkiniais bus jau sėkmingesnis nuo balandžio 5 d. Liūtams yra labai svarbu tai, kad jų ženkle iki rugpjūčio 11 d. yra Jupiteris. Tai reiškia, kad daugelis Liūtų jau nuo gegužės mėnesio gali rimtai pagalvoti ir apie naujus darbus, naujas pareigas, naujas veiklos galimybes, tiesiog pažiūrėkite, kurios durys atsidaro ir tų galimybių nepraleiskite.

Nuo birželio 6 d. Iki liepos 18 d., kai Jūsų ženkle viešės Venera, nuostabus laikas Liūtukams, ieškantiems gyvenimo draugo. Išnaudokit puikias pasitaikančias progas susipažinti. O jau turintys drauges ir draugus galės džiaugtis draugyste, galinčia peraugti į dar rimtesnius jausmus.

Liepos mėnuo palankus namų įrengimui, įsikūrimui, buities tvarkymo darbams. Nuo liepos 23 d. iki rugpjūčio 7 d. Jūsų ženklu keliaus Merkurijus. Jo įtakoje lengviau spręsite darbines problemas, bus tinkamas laikas vaisingam dalykiniam bendravimui. Sėkmę ir puikius asmeninių santykių išgyvenimus stiprins ir nuo rugpjūčio 9 d. į jūsų ženklą atkeliavęs Marsas.

Ypač sėkmingas periodas bus iki rugpjūčio 17 d., ir kieno gimtadieniai yra šiuo periodu, tie Liūtukai galės labai gerai pasijusti. Jautresni artimiesiems būkit Saulės užtemimo metu, rugsėjo 13 d. Tą dieną nerekomenduočiau pasirašinėti svarbių sutarčių ar priiminėti svarbių sprendimų.

Liūtukams geras laikas yra nuo rugsėjo 25 d. Iki rugsėjo 27 d. – jie skins gerus darbų rezultatus. Rugsėjo 28 d., Mėnulio užtemimo metu, gali norėtis ginčytis, įrodinėti savo tiesą. Būkit tolerantiški.

Spalio mėnesį Liūtams bus labai svarbu tinkamai tvarkyti dokumentus. Bėkit labai atidūs, kad neįsiveltų klaidų. Lapkritį tėveliai labiau pasirūpinkit vaikais, jiems ypač reikės Jūsų dėmesio. Gruodis atneš gerus pokyčius siekiantiems karjeros ir ramų, nuoširdų bendravimą šeimoje.

Sėkmės 2015!