Nuo pat pirmųjų kitų metų mėnesių, Mergelės, būkit kantrios, dėl smulkmenų nekelkite audros stiklinėje. Kantriai ištverkite iki rugpjūčio 24 d. Kadangi jūsų ženklu keliauja Juodas Mėnulis, tai įvairiose srityse galit jaustis kaip laikantys egzaminus. Tai testas, išbandymų laikas.

Iš kitos pusės jums bus teikiamos didelės veiklos galimybės. Todėl nors ir lėčiau, nors ir ne taip greit, bet eidami mažais žingsniukais galite daug pasiekti. Tos Mergelės, kurios bus kantrios ir atkaklios, po rugpjūčio 24 d., kai iš jūsų ženklo iškeliaus Juodas Mėnulis, jau galės skinti savo veiklos rezultatus.

Kovo mėnesį Mergelės, kantriai ir atsakingai judėdamos į priekį, galės nemažai pasiekti savirealizacijos srityje. Kovo 20 d. Saulės užtemimo metu neplanuokite svarbių susitikimų, geriau juos atidėti. Po 20 d. jums puikiai seksis spręsti esminius veiklos klausimus.

Balandžio 4 d., Mėnulio užtemimo metu, daug kas gali atrodyti ne taip, kaip norėtųsi. Tačiau taip tik atrodys. Tad balandžio mėnesį darbuose nekreipkite dėmesio į mažus trukdymus. Šiuo laikotarpiu jų būtinai turi būti, toks jau šiuo metu planetų išsidėstymas, kad tobulo varianto jums niekaip neduos.

Gegužės 25, 26 ir 27 d. tinkamas laikas tvarkyti buitį, užbaiginėti remonto darbus, darbe pabaigti ilgiau atidėliotus projektus. Šiuo laikotarpiu kaip tik nereiktų nieko atidėlioti. Būkit greiti ir ryžtingi, spręskite viską ir iškart.

Birželio 22-23 d. Galima nuotaikų kaita, būsit jautresni išgirstam žodžiui. Norėsis aštriau pasisakyti.

Liepa atneš daugiau stabilumo ir ramybės tarpusavio santykiuose ir darbo kolektyve, nes nuo liepos 19 iki 31 d. jūsų ženkle viešės Venera. Šiuo laikotarpiu vienišos Mergelės gali sutikti partnerystei tinkamą žmogų.

Rugpjūtis, ypač 15, 16, 17 d., bus šiek tiek sudėtingesnis, tad stenkitės nedaryti klaidų savo pasirinkimuose ir patausokite namiškius, nepriekaištaudami dėl smulkmenų.

Nuo rugpjūčio 8 iki 27 d. Jūsų ženkle viešintis Merkurijus atvers dideles galimybes naudingoms pažintims. Po 24 d., kai iš jūsų ženklo iškeliaus Juodas Mėnulis, tinkamas laikas šiltam bendravimui, susitikimams su draugais.

Rugsėjį norėsis gerų permainų. Joms tinkamas laikas – iškart po jūsų gimtadienio. Kurdami planus įvertinkite savo galimybes ir būkite ypač atidūs tvarkydami dokumentus. Šiuo laikotarpiu reiktų vengti skolintis, imti kreditus, nes į Svarstyklių ženklą perėjęs Juodas Mėnulis sudarytų sunkumus, norint juos grąžinti.

Rugsėjo 13 d. jūsų ženkle – Saulės užtemimas. Daug kas gali atrodyti juodžiau, negu yra. Šiuo laikotarpiu reikėtų atsisakyti to, kas trukdo eiti jums į priekį: praeities nuoskaudų, stereotipų, liūdnų minčių ir noro viską atidėlioti. Rugsėjo 28 d., Mėnulio užtemimo metu, venkite konfliktinių situacijų darbe, nesiginčykite su namiškiais.

Spalis bus šiek tiek lėtesnio tempo. Tačiau atsiras jums naujos veiklos galimybės. Tinkamas metas keisti darbą, įsigyti vertingą pirkinį.

Lapkričio mėnuo bus žymiai lengvesnis, stipriai jausis teigiama Jupiterio įtaka. Būsit mylintys, dosnūs, norintys pradžiuginti brangiausią žmogų maloniomis staigmenomis. Be to, į jūsų ženklą lapkričio 12 d. įžengs Kylantis Mazgas. Tai sustiprins jūsų įžvalgą, kuriant ateities planus, tinkamas metas siekti karjeros.

Gruodis į širdį lies dar daugiau pasitikėjimo savimi ir ramybės. Būsite sklidini gerumo ir noro padėti artimiesiems.

Šviesių ir sėkmingų jums 2015!