Sausio 26, 27, 28 dienomis, kai jūsų ženkle viešės Mėnulis, tinkamas laikas draugystei, naujų darbų pradžiai.

Vasario mėnesį į pirmą planą iškils tarpusavio santykių klausimai. Norėsis gerų permainų, kai kurie keisite darbą. Vasario 23, 24 dienomis galimi nuotaikų svyravimai. Išlikite pozityvūs ir optimistiški.

Nuo kovo 17 dienos iki balandžio 11, kai jūsų ženklu keliaus Venera, puikus laikas ieškantiems gyvenimo draugo. Svarbu būti aktyviems ir daugiau bendrauti.

Šiuo laikotarpiu palanku pirkti nekilnojamą turtą, ieškoti pelningesnio darbo. Žinoma, išskyrus Saulės užtemimo laikotarpį kovo 20 d. ir Mėnulio užtemimo laikotarpį balandžio 4-tą dieną. Po jo, iki pat gegužės 11 dienos, kai jūsų ženklu keliaus Marsas, būkit ypatingai aktyviais, Jūs galit labai daug nuveikti darbuose ir tvarkydami savo buitį.

Merkurijaus viešnagės Jūsų ženkle metu puikus metas partnerystei, kontaktų užmezgimui, informacijos radimui, šiltam bendravimui su jums brangiais žmonėmis.

Jautukų pats aktyvumas yra, žinoma, gegužės mėnesį. Jie jautriai ir sėkmingai spręs darbines ir buitines problemas iki liepos pradžios. Tai yra laikotarpis, kai jie gali pradėti remonto darbus, buities gerinimą.

Būdami rūpestingi ir atkaklūs rugpjūčio mėnesį pagaliau gali tikėtis rimtesnio įvertinimo, jeigu nebijos parodyti savo darbo. Labai dažnai Jaučio Ženklo žmonės norės, kad kiti patys pamatytų jų pastangas, įvertintų. Bet savo darbo parodymas nėra blogai. Tai yra galimybė parodyti kitiems ir pasidžiaugti tuo, ką pasiekėte.

Laikotarpis iki Saulės užtemimo rugsėjo 13 d., kai galite priimti sprendimus, kažką keisti darbų fronte, atrasti naują veiklą. Pagal Veneros poziciją – tai galimybė padidinti finansus ir taip pat vienišiems susirasti gyvenimo draugę ar draugą.

Rugsėjo antroje pusėje svarbu nesutelkti dėmesio į smulkmenas, o žvelgti iš esmės, susidėliojant prioritetus.

Lapkričio Lapkričio 24-25 d., kai jūsų ženklu keliaus Mėnulis, tinkamas laikas romantiškai nuotaikai, draugystei ir meilei.

Gruodis atneš gerų permainų ir šventinę nuotaiką. 21-22 d. Būsite jautresni, nei įprasta, ta, įtaką darys Mėnulio tranzitas jūsų ženkle. Svarbu išlaikyti gerą nuotaiką ir visiems smagiai sutikti šventes.

Svarbu išlaikyti gerą nuotaiką ir visiems smagiai sutikti šventes.

Sėkmingų jums 2015!