Išvaizda – prabangi

Pigus dėkliukas pinigams nešiotis nepritrauks jų, nes nuo jo sklinda silpna energija. Jeigu neturite pinigų brangiai piniginei, įsigykite šiek tiek pigesnę. Svarbiausia, kad ji atrodytų prabangiai. Dėkliukas pinigams nešiotis ne tik turi sukurti prabangos įspūdį, bet ir būti funkcionalus.

Vidus – erdvus

Pinigams reikia vietos, todėl netgi stambiausios kupiūros į piniginę privalo tilpti nesulenktos. Jeigu netelpa, vadinasi, tokių pinigų nelaukiate, todėl jie bus reti svečiai. Taip pat kiekviename dėkliuke pinigams nešiotis turi būti patogus skyrelis monetoms laikyti.

Medžiaga – natūrali

Geriausia rinktis iš odos, zomšos arba kitos natūralios medžiagos pagamintą piniginę, nes natūrali medžiaga leidžia tekėti pinigų energijai. Patariama vengti dirbtinių pluoštų, tarkime, polietileno arba jo pakaitalų, nes jie neturi energijos. Pastarosios medžiagos nenatūralios, be to, užkerta kelią natūraliai pinigų energijos tėkmei.

Spalva – žemiška

Pagal fengšui, pinigus pritraukti padeda visos žemiškos ir metalo spalvos: ruda, juoda, geltona, aukso, sidabro ir pan. Derėtų vengti vandens atspalvių. Iš mėlynos, žydros arba žalios piniginės pinigai netrukus išgaruos!

6 talismanai, padėsiantys privilioti pinigus

1. Pinigus pritraukti padeda į piniginę įdėtos raudonu siūlu perrištos trys kiniškos monetos. Ezoterinių prekių parduotuvėse galima įsigyti jau paruoštą tokių monetų ryšulėlį. Tačiau geriausia jį pasigaminti patiems, o rišant monetas nuolatos galvoti ir kalbėti apie tai, kaip patinka pinigai.

2. Dėkliuke pinigams nešiotis vertėtų laikyti nedidelį paveikslėlį, kuriame pavaizduota vynuogių kekė arba mėtų lapai. Jie kaipmat pritrauks pinigus.

3. Į piniginę rekomenduojama įdėti keletą pupų ir gabalėlį cinamono. Šis prieskonis padeda pritraukti pinigus, o pupos juos sergsti.

4. Pinigus traukia ir piniginėje laikoma vieno JAV dolerio kupiūra.

5. Į dėkliuką pinigams nešiotis galima įdėti rytietiškų simbolių, pavyzdžiui, trikoję varlę su moneta burnoje, runą ar pan. Jie taip pat neša turtus.

6. Senoliai į pinigines dėdavo gabalėlį krieno šaknies. Manyta, kad šis augalas susiurbia neigiamą energiją ir padeda pritraukti pinigus. Patartina tokį krieną užsiauginti patiems.

Piniginės vidaus taisyklės

Pinigus reikia laikyti tvarkingai: iš pradžių turi būti sudėti smulkūs pinigai, paskui – stambūs.

Nevalia išleisti visų pinigų. Piniginėje visada turi būti tam tikra suma pinigų, kurių negalima išleisti, tarkime, 10 Lt.

Pinigų laikymo dėkliuke turi būti „laiminga“ moneta – pirmoji, kurią pavyko uždirbti, arba kurią padovanojo brangus žmogus. Šios monetos negalima išleisti, nes ji simbolizuoja sotų ir turtingą gyvenimą.
Išlošti ar nesąžiningai uždirbti pinigai neatneš laimės, todėl juos vertėtų iš karto išleisti arba išdalyti skurstantiems.

Su pinigais reikia elgtis pagarbiai. Kiekvieną naujai gautą kupiūrą prieš dedant į piniginę būtina išlankstyti ir išlyginti.

Dėkliuke pinigams nešiotis negali būti nereikalingų popierėlių, panaudotų bilietėlių ir pan. Pinigai nusigręš nuo žmogaus, kurio piniginėje gausu nereikalingų šiukšlių.

Kada laikas atsikratyti?

Piniginei praradus prekinę išvaizdą, ją būtina išmesti. Apsitrynęs dėkliukas pinigams nešiotis byloja, kad jo šeimininkas yra skurdžius. Pagal visatoje galiojančius dėsnius, tokio žmogaus pinigai nemėgsta, nes iš sudriskusios piniginės išteka pinigų energija. Todėl seną dėkliuką pinigams laikyti reikia tučtuojau išmesti.

Tarologas Leopoldas Malinauskas: „Svarbiausia – tinkamai sutvarkyti pinigų skyrių“

Pinigai yra skaičiai, o pastarieji mėgsta seką ir tvarką. Pažiūrėkite, kaip tvarkingai išduoda pinigus banke: kupiūra į kupiūrą, nė viena neapsivertusi, nominalas į nominalą, viskas tvarkingai juostele perrišta. Piniginėje iš pradžių reikia sudėti smulkias kupiūras, toliau nominalo vertė didėja. Tačiau jei kupiūros susimaišiusios, piniginėje būna tikras chaosas. Todėl nesitikėkite teisingos pinigų tėkmės.

Taupant iš pradžių būtina sudėti stambias kupiūras. Juk žygiuojant paradui iš pradžių eina generolai, admirolai ir pan., paskui juos – žemesnio laipsnio kariai, gale – žemiausio rango. Kilus karui pinigus reikia perdėti taip, kaip per ginkluotą susidūrimą išsirikiuoja kariai. Tuomet smulkiausios kupiūros dedamos į priekį. Jos, kaip ir žemiausio rango kariai, skirtos pirmoms atakoms atlaikyti.

Dėkliuke pinigams nešiotis dažniausiai būna daug skyrių, todėl žmonės juose laiko nemažai nereikalingų dalykų. Jeigu piniginės savininkui ramiau, kad joje yra vaikų, vyro arba meilužio nuotrauka, tegul būna. Tokios nuotraukos nelemia pinigų tėkmės.

Turbūt niekas nesinešioja nelaimėlių arba vargšų nuotraukų. Taigi kiekviena jų turi savo energiją. Ką ji atspindi, tuo aplinkui ir dvelkia. Svarbiausia – tinkamai sutvarkyti pinigų skyrių. Taigi tarp pinigų negali būti įsimaišiusių nuotraukų.

Sakoma, kad už pinigus perkame energiją. Pavyzdžiui, tie, kurie turi Urano energijos, pardavinėja ją ir turi pinigų, o kiti už ją moka. Vadinasi, pinigai ir energija – lygiavertės sąvokos. Jos labai susijusios.

Be to, pinigai neša energinį užtaisą. Paprastai žmogus, laimėjęs milijoną ir jį išleidęs, jaučiasi kur kas blogiau, negu kol jo neturėjo. Įsivaizduokite, kas nutiktų, jeigu į Vilnelę paleistume Volgos srovę. Kas liktų po to? Ogi išgraužti krantai, išvartyti medžiai – viskas atrodytų kaip po stichinės nelaimės. Taip nutinka dėl to, kad žmonės, pratę prie silpnesnių energijų, gavę kiek stipresnių tiesiog jų neatlaiko.

Bet kokiu atveju patartina pratintis prie aukštesnių energijų: eiti į juvelyrinę parduotuvę ir matuotis žiedą už 60 000 litų, apžiūrinėti sofą už 20 000 litų, atsisėsti ant jos, automobilių parodoje pavairuoti prabangiausią transporto priemonę. Vaikštant po naujausias parodas, prabangias parduotuves, pritraukiami turtai.

Taip pat vertėtų prisiminti gerai žinomą posakį – „Kas ant kito sako, tas ant savęs pasisako.“ Jeigu žmonės teigia, kad pinigai yra blogis, šie jiems atsako tuo pačiu. Todėl tokius asmenis materialinė sėkmė aplanko itin retai.

Reikia nepamiršti, kad nauja, tvarkinga, talpi ir mylima piniginė atspindi jos savininką. Žmogus tokį pinigams skirtą dėkliuką išsitraukia su pasididžiavimu. Jeigu piniginėje šiandien turite per mažai pinigų, reikia paprašyti tik tiek, kiek iš tikrųjų reikia...

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!