„Meilės“ akmenų poveikis skirtingas. Be to, yra ir tokių, kurie tinka tik moterims arba tik vyrams. Tad prieš nešiodamos talismaną, susipažinkite su jo ypatybėmis.

1.Rožinis kvarcas

Universalus meilės talismanas. Jis turi moteriškos energijos jin, todėl jį nešioti rekomenduojama dailiosios lyties atstovėms. Šis akmuo stiprina moterišką žavesį, suteikia moteriškumo, pakantumo aplinkiniams, pritraukia į jos gyvenimą vyrų, kurie rodys švelnumą, bus rūpestingi. Rožinis kvarcas tinka toms, kurios ieško rimtų santykių. Ieškančioms trumpalaikių seksualinių nuotykių jis netinka.

2.Malachitas

Tai meilės deivės Veneros akmuo. Jis padeda jo turėtojai jaustis deive, suteikia pasitikėjimo savimi, pritraukia daug gerbėjų. Ne veltui senovėje malachitą vadino povo akmeniu. Jis padeda vystyti skonio, grožio jausmą, tad jį rekomenduojama nešioti toms, kurios kompleksuoja dėl išvaizdos ir neranda sau tinkančio įvaizdžio.

Akmuo padeda moterims išmokti flirto meno, daryti poveikį vyrams. Beje, malachitas gali būti meilės talismanu ir vyrams.

3.Perlai

Perlai susiję su vandens stichija. Senovės Graikijoje perlus laikė deivės Afroditės akmenimis. Jie simbolizuoja ne tik meilę, bet ir laimingą santuoką, pritraukia ne šiaip gerbėjus, o potencialius gyvenimo partnerius. Ne veltui senovėje perlais puošdavo vestuvinius drabužius.

Jei nejaučiate, kad jūsų paskirtis – būti žmona, motina ir šeimos židinio sergėtoja, šis akmuo – jūsų. Perlai padės išsiskirti toms, moterims, kurios įprato likti ryškesnių asmenybių šešėlyje. Vyrams perlai netinka.

4.Koralai

Koralai – vandens ir ugnies stichijų sąjunga. Jie susiję su aistra ir emocijomis. Žada aistringus romanus, stiprina turėtojos seksualinį temperamentą. Tinka abiejų lyčių atstovams. Išvaduoja nuo kompleksų, atpalaiduoja, padeda apsispręsti tiems, kurie nori ryškesnio įvaizdžio. Iš esmės keičia juos nešiojančio žmogaus gyvenimą, pritraukia naujų pažįstamų.

5.Turmalinas

Raudonasis turmalinas labiau tinka stipriosios lyties atstovams, nes stiprina vyrišką libido. Jį gali nešioti ir moterys, kurių seksualumas labai stiprus.

Turmalinas pagyvina, atgaivina vyro ir moters santykius. Senovėje jį dėdavo po pagalve. Manoma, kad jis stiprina šeimynines vertybes, nes stiprina sutuoktinių patrauklumą ir neleidžia jiems nusukti į kairę.

Kaip teisingai nešioti akmenis, jei norite, kad jie būtų jūsų meilės talismanai?

Geriausia nešioti pakabutį arba karolius, pataria bioenergetikai. Svarbu, kad virvelė ar grandinėlė būtų pakankamai ilga, kad akmuo siektų širdies čakrą, kuri, pagal Rytų tradicijas, susijusi su meilės santykiais.

Jeigu nešiojate žiedą su akmeniu, talismanas padės daryti įtakos priešingai lyčiai.

Tiesa, nebūtina nešioti papuošalus. Galima įsidėti akmenį į rankinę, galima nešiotis jį kišenėje. Tiesa, persirengę galite jį pamiršti, galite pamesti, ar sukelti aplinkinių smalsumą, jei akmuo iškris iš kišenės.

Talismanai perduoda energiją daiktams, su kuriais liečiasi, tad gali pakrauti energija pudrą, kvepalus. Daiktams pakrauti talismano energija pakaks kelių parų.

Kam nesiseka meilės reikalai, galite pamedituoti su akmeniu. Užsidėkite akmenį ant krūtinės, prie širdies ir pasistenkite įsivaizduoti būsimą partnerį, kaip klostosi jūsų santykiai. Tik nereikia sugalvoti išvaizdos iki smulkmenų, nes susiaurės pasirinkimas, o antrosios pusės galite ir nerasti.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)