113
Kitas

Avinas

Nuo kovo 4 d. nakties, kai iš Vėžio ženklo iškeliaus Juodas Mėnulis, galėsime geriau suprasti mums brangių šeimos narių lūkesčius, vienas kitą išklausyti ir suprasti. Nebekamuos depresinės nuotaikos, jusime atgimimą kartu su visa augmenija.

Veiklai, pokyčiams ir efektyvioms deryboms tinkamiausias laikas – iki kovo 10 d., kol Marsas dar nepasuko atgal, retrogradine kryptimi. Tad būkit maksimaliai aktyvūs pirmąją kovo dekadą.

Kovo 6 d. į Vandenio ženklą perėjusi Venera siūlys Jums naujas finansines galimybes, Svarbu, lengviau pinigus uždirbus, atsilaikyti pagundai greitai juos ir išleisti.

Nuo kovo 11 d. būkite dėmesingesni savo vaikams, mokykite juos rūpintis savo artimaisiais, nes Mėnulio ir Juodojo Mėnulio tranzitai Liūto ženklu stiprins norą matyti tik savo interesus. Labai svarbu šiuo laikotarpiu pastebėti gerus vieni kitų poelgius, pasiekimus, tuo pasidžiaugti.

Mėnesio viduryje Mėnulis keliaus Mergelės ženklu. Tad iškils kantrybės ugdymo, darbštumo atliekant darbus, prioritetai.

Greitiems ir netikėtiems sprendimams, susitarimams, išeities iš susidariusios sunkesnės situacijos radimui, bei netikėtoms pažintims palankus laikas iki kovo 17 d., kol Merkurijus keliauja Vandenio ženklu. Šiuo laikotarpiu mus gali aplankyti netikėtos idėjos, sprendimai ir pasiekti reikalinga informacija.

Nuo kovo 17 d. iškils veiklos ir tarpusavio santykių srityje prioritetų pasirinkimo klausimai, Ir tik Jūs, įsiklausydami savo širdies ,galėsite nuspręsti, kam teiksite pirmenybę.

Nuo kovo 18 d. prasideda Merkurijaus kelionė Žuvų ženklu. Kūrybą mylinčius aplankys įkvėpimas, dvasiniai suvokimai. Metas savirealizacijai, rūpinimuisi savo artimu.

Kovo 21 d. Saulė pradeda kelionę Avino ženklu. Pajusime norą imtis aktyvių veiksmų. Norėsis aiškumo, greitumo ir konkretumo. Skirkit laiko sportui, darbams gamtoje, išvykoms ir kelionėms.

Nuo kovo 19 d. Mėnulio tranzitai Skorpiono ženklu kurs puikias progas aistringiems pasimatymams.

Nuo kovo 22 d. Mėnulio tranzitai šaulio ženkle didins mūsų optimizmą, norą bendrauti ir džiaugtis gyvenimu. Mėnuliui perėjus į Ožiaragio ženklą ,kovo 24 d. taps ypač aktualūs karjeros, darbo klausimai. Stenkitės išvengti nelankstaus, kategoriško požiūrio į situaciją, o nuo kovo 25 d. galim lengviau rasti ir gerai apmokamo papildomo darbo, Patartina susilaikyti nuo netikėtai kylančių norų paišlaidauti.

Kovo 26 d., kai Mėnulis keliaus Žuvų ženklu, bus ryškesnė nuotaikų kaita, būkime jautresni savo artimiems.

Paskutinėmis mėnesio dienomis neatidėliokime darbų. Tinkamas metas atsisakyti nereikalingų daiktų. Parinkime švelnesnį žodį, prisiminkime senus draugus.

Kaip visada labai svarbūs ne tik planetų tranzitai, bet ir Jūsų asmeniniai astrologiniai rodikliai, į kuriuos pravartu būtų atsižvelgti.

Kovo mėnesio horoskopas visiems zodiako ženklams:

113
Kitas

Avinas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)