Dar 2013 metais Skorpionams žadama daug naujų draugų, bendraminčių, o dailiosios lyties atstovėms – galvą dėl jų pametusių gerbėjų. Gyvatės metais gali tekti atkreipti dėmesį į dalykus, kurių anksčiau tikrai nepastebėdavote. Nusimato gyvenimo prioritetų perdėliojimas, bendravimo stiliaus pakeitimas tiek darbe, tiek namuose. Trumpiau tariant, teks išsinerti iš senosios odos.

Numatomas kūrybinis pakilimas, padėsiantis realybe paversti kai kuriuos jau seniai brandintus planus. Meilė atsvers prieš jūsų akis naują pasaulį, kuriame netrūks tiek įtartinų avantiūrų, tiek pagrindo pavydui ir poetiškų ašarų.

Likimo linija

Galimi nesutarimai su artimais giminaičiais dėl esminių charakterių skirtumų. Įsitikinimai ir principai bus tokie galingi, kad dėl jų būsite pasirengę netgi aukoti kraujo ryšį. Suvaldykite save temperamentą. Tėvų (kaip ir vaikų) nepasirinksi.

Vienas kraujas – pats stipriausias bendrumą skatinantis išlaikyti veiksnys, saugokite ir mylėkite artimus žmones, jie jus tikrai myli, nors kartais atrodo, kad tokio sunkaus charakterio žmogų mylėti – vienas sunkiausių iššūkių gyvenime.

2013 metai Skorpionams padovanos labai daug naudingų profesinių ryšių. Tačiau saugokitės išdavikų: jie gali visiems laikams suteršti jūsų reputaciją, paversti jūsų gyvenimą nuolatine kova bebandant aplinkiniams įrodyti, jog „nesate dramblys“.

Venkite konfliktų, ginčų dėl nuosavybės. Gyvatės metais jie gali virti rimtomis juridinėmis problemomis, kurių savarankiškai niekaip neišspręsite. Nevalia duoti valią ambicijoms: bandymai bet kokia kaina pakilti karjeros laiptais Gyvatės metais norimų rezultatų neduos.

Pasaulis dviem

Pasirengimas kurti šeimą Skorpionams 2013 metais gali pareikalauti tiek daug jėgų, jog žengti prie altoriaus galite ir nebenorėti. Iš tikrųjų Skorpionams nereikia jokių limuzinų, balandžių, prašmatnios puotos ir kitų saldybių. Eikite netradiciniu keliu: pavyzdžiui su mylimuoju ar mylimąja išvykite į nuošalią salą (ar į gimtinę) ir ten vienumoje prisiekite amžiną meilę. Antspaudu pase meilę geriau sutvirtinti ne Gyvatės metais.

Seniai šeimą sukūrę Skorpionai panorės atsiriboti nuo rutinos. Antrajai pusei nereikėtų bandyti jų bet kokia kaina laikyti – tegul nutolsta nuo įgrisusių įsipareigojimų, daugiau laiko praleidžia vienumoje, pailsi. Labai greitai Skorpionams toks gyvenimo būdas pabos ir jie noriai grįš į šeimą.

Po Skorpiono ženklu gimusioms dailiosios lyties atstovėms idealizuoti 2013 metų kurortinio romano nevertėtų: realybėje viskas atrodys ne taip gražu kaip kad pasirodė per atostogas. Ir geriau slėpkite savo nuotykius nuo teisėtos antrosios pusės, priešingu atveju santuoka gali su trenksmu žlugti.

Meilės ryšys su partneriu, kuriam visai neseniai sukako aštuoniolika metų, vienišoms Skorpionėms neatneš nieko daugiau tik vidinę tuštumą ir kaltės jausmą. Nieko gero nebus ir iš romano su užsieniečiu. Garbaus amžiaus vienišiems šio ženklo atstovams šiltų jausmų padovanos romantiškas ryšys su senu pažįstamu: pavyzdžiui, jeigu kelyje pasitaikys universiteto laikų simpatija.

Romanas su užsieniečiu, ypač tarnybinis romanas, gali būti pražūtingas, todėl tokių dalykų būtina vengti. Aistrą šeimyninėje lovoje iš naujo įžiebti Skorpionai nesunkiai galės atnaujinę erotinių žaisliukų arsenalą, pasiieškoję reikiamos informacijos. Svarbiausia – laiku apie prigesusią aistrą pasikalbėti su antrąją puse, o ne kankinti save įvairiais spėliojimais, kas galėjo nutikti. Gali būti, jog pagalbos ranką laiku išties šeimos psichologas.

Karjera ir verslas

Pirmąją Gyvatės metų pusę Skorpionams teks turėti daug reikalų su finansų ir administraciniais organais. Jeigu darbe esate atsakingas ir kruopštus, jokie auditoriai ir kontrolieriai jums tikrai nebus baisūs. Naujo darbo paieškos, galimas dalykas, taps viena svarbiausių užduočių 2013 metais. Ir šį klausimą derėtų spręsti būtent Gyvatės metais – tai puikus metas Skorpionams, norintiems profesinėje sferoje viską pradėti nuo nulio. Netgi įgyti naują profesiją metai bus tikrai palankūs.

Be to, viską Skorpionams profesinėje srityje pavyks pasiekti savo jėgomis, talentu ir patirtimi, o tokie dalykai, būkime sąžiningi, šiais laikais pasitaiko ne taip jau dažnai. Laukti pagalbos iš draugų ir bičiulių galima tik 2013 metų pabaigoje, tačiau ji gali būti suteikta per vėlai, tad primygtinai siūlome kliautis tik savimi ir siekti užsibrėžto tikslo visomis teisėtomis priemonėmis, Skorpionai tikrai tai gali padaryti ir be aplinkinių.

Gyvatė jaučia palankumą kūrybingiems žmonėms: būtent jiems ji suteiks progų atsiskleisti ir pademonstruoti savo talentą bei apdovanos sėkme. Jauni Skorpionai, ką tik baigę universitetą, gali susilaukti intriguojančio ir netikėto darbo pasiūlymo, kurio atsisakyti tikrai nevertėtų. Nors iš pirmo žvilgsnio tas pasiūlymas ir gali pasirodyti pernelyg smulkus.

Gyvenimo kelio paieškos mokyklą baigusiems Skorpionams gali užsitęsti – neskubinkite jų. 2013 metais jie rizikuoja suklysti, o juk profesiją žmonės dažniausiai pasirenka visam likusiam gyvenimui. Juk norėtųsi rasti sritį, kurią jaunas žmogus nuoširdžiai pamils ir dirbs savo darbą su didžiule meile.

Sėkmė 2013 metais laukia ir profesionalių statybininkų, inžinierių ir konstruktorių. Tačiau mokytojams ir gydytojams norėsis visus pasiųsti kuo toliau ir viską mesti, nes metai profesiniu požiūriu jiems bus tikrai nelengvi: norėsis arba į negyvenamą salą, arba pas tėvus į kaimą. Gyvatė bus gailestinga dizaineriams, stilistams, antikvarams, advokatams ir reklamos kūrėjams.

Gyvenimo šventėje nepageidaujamais svečiais teks pasijusti vairuotojams, muitininkams ir policininkams. Guoskitės tik tuo, jog jau labai greitai reikalai pagerės ir papūs permainų vėjai: reikalai pasisuks geresne linkme jau antroje metų pusėje. Bankininkams ir pramonininkams patartina susilaikyti nuo pernelyg didelio veiklos aktyvumo – Gyvatė gali neteisingai suprasti jūsų pastangas ir teks skaudžiai nukentėti. Mecenatai – tikri Gyvatės numylėtiniai: kuo dosnesni Skorpionai bus, tuo gausiau jiems atlygins Gyvatė.

Gyvenimo gėlės - vaikai

Mažieji Skorpionai Gyvatės metais bus itin imlūs užsienio kalboms, tėvų pareiga bus užtikrinti, kad jie susidomėjimas naująja veikla per greitai neperdegtų. Nors geras mokytojas ir kainuoja nemenkus pinigus, bet žmogus, mokantis ispanų, italų ar net kinų kalbą, turės daugiau perspektyvų ateityje. Po Skorpiono ženklu gimę tėveliai, būkite savo atžaloms 2013 metais dėmesingesni nei visada.

Komplikuoti santykiai su atžalomis – geriausia blogybė iš visų, kurios jums gali nutikti Gyvatės metais, jeigu savo vaikams neskirsite pakankamai dėmesio ir meilės. Labai pasitarnauti reikiamu metu sprendžiant vaikų ir tėvų problemas gali išmintos draugės patarimas. Įsiklausykite į jums sakomus žodžius - jie tikrai gali būti išganingi.

Jaunesni nei penkerių metukų Skorpionai 2013 metais dažnai sirgs peršalimo ligomis, tačiau dėl to nerimauti neverta, rimti negalavimai nekankins. Tačiau nekreipti dėmesio į nesitraukiantį kosulį ar vis varvančią nosytę taip pat nereikėtų. Visas ligas reikia gydyti, todėl Gyvatės metais vizito pas gydytoją vengti nepatartina.

Po Skorpiono ženklu gimusioms mamoms, auginančioms atžalas iki vienerių metukų, norėsis poilsio prie šiltos jūros. Neeksperimentuokite. Vis dėl to mažylis dar per mažas tolimoms kelionėms. Palaukite dar kelerius metus, kol atžala paaugs ir sustiprės. Tada jau galėsite be jokio pavojaus su vaiku keliauti kur tik širdis geidžia.

Būkite sveiki!

Gyvatės metais Skorpionų imunitetas bus gana stiprus, tačiau 2013 metais labai svarbu pakankamai laiko skirti kokybiškam poilsiui, nes priešingu atveju ligos vis tiek ras būdų, kaip prisikabinti.

Tinkamai nepailsėjus gali pristoti depresija, o ją lydės visa puokštė chroniškų ligų –būtent jos Gyvatės metais ir kels daugiausia problemų. Ateičiai neatidėliokite ir vizito pas stomatologą – vėliau teks patirti daugiau skausmo ir plačiau atverti piniginę.

2013 metais pagyvenę tėvai iš Skorpionų dėl savo sveikatos problemos reikalaus ypatingai daug dėmesio. Nesierzinkite – garbaus amžiaus žmonėms tikrai trūksta jūsų dėmesio. Be to, skundai dėl sveikatos juk nėra iš piršto laužti. Tad nereikia į tai numoti ranka, nes paskui gali tekti gailėtis.

Garbaus amžiaus Skorpionams 2013 metais gresia stenokardijos priepuoliai, kraujagyslių bėdos. Būtina sekti savo kraujospūdį. Jeigu yra tokių galimybių, operacijas atidėkite antrajai Gyvatės metų pusei. Kovą padidės nelaimingo atsitikimo rizika, būkite atsargūs kalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)