Kiekviena diena pagal Mėnulio kalendorių turi savą reikšmę – ir jeigu tinkamomis dienomis nuspręsime imtis kad ir nedidelių permainų link užsibrėžto ilgalaikio tikslo, džiaugsitės teigiamais rezultatais.

Palankios dienos pagal Mėnulio kalendorių

Mėnuliui pilnėjant atliekama veikla - pati naudingiausia ir perspektyviausia. Tačiau ir jam dylant galima rasti kelias dienas, galinčias atnešti taip norimos naudos.

Pilnėjantis Mėnulis

Nėra jokios prasmės visas Mėnulio pilnėjimo dienas laikyti sėkmingomis ir laimingomis – taip nebūna, ir taip jų pasitaiko akimirkų, kai norisi panirti į gyvenimo apmąstymus, apima nepasitikėjimo savimi jausmas, nesinori nieko imtis. Susikoncentruokite tik ties svarbiausiomis dienomis.

1-oji Mėnulio diena. Jeigu norite gyvenimą pakeisti iš pagrindų – ši diena tokiai pradžiai itin palanki. Paskirkite šią dieną tam, kad išsiaiškintumėte, ko iš tikrųjų gyvenime trokštate, ką norite pakeisti. tačiau nevertėtų mąstyti globaliomis kategorijomis. Aiškiai suformuluokite (patartina ir užsirašyti), ką norite pasieki – sutikti antrąją pusę, numesti kelis kilogramus, užsirašyti į šokių pamokas, rasti naują pajamų šaltinį. Nebijokite svajoti – šią dieną jūsų energija gali materializuotis, ir svajonės įgauna realų pagrindą.

2-oji Mėnulio diena. Šią dieną pradėkite nuveikdamos ką nors savo labui, padrąsinkite save. Viskas, ką padarysite, taps garantija, jog jūsų planai tikrai pildosi. Antroje dienos pusėje užsiimkite naudingos informacijos paieškomis – domėkitės viskuo, kas susiję su jūsų tikslais. Pavyzdžiui, pasidomėkite, kur arčiausiai jūsų namų vyksta šokių pamokos arba kiek kainuoja baseino abonementas. Parenkite veiksmų planą – nuspręskite, ką turite padaryti, kad galėtumėte pasiekti savo tikslą. Ši diena labai svarbi – kuo daugiau energijos savo tikslui šiandien atiduosite, tuo daugiau gausite mainais. O baigti 2-ąją Mėnulio dieną geriausia atliekant kvėpavimo pratimus ar kalbant mantras.

3-oji Mėnulio diena. Pats tinkamiausias laikas ryžtingam žingsniui. Planą jūs jau sudarėte, laikas jį pradėti įgyvendinti. Ir tebūnie tai viso labo skambutis telefonu, sprendimas išsiųsti gyvenimo aprašymą dėl norimo darbo ar nuoširdus pokalbis su draugu – tai labai puiki pradžia. Pasitikėkite savo jėgomis – pokyčiai jau prasidėjo. Šią dieną patariama būti ryžtingoms ir nedvejoti posūkiuose.

5-oji Mėnulio diena. Šiandien jūsų gyvenime atsiras žmogus, kuris vienaip ar kitaip padės realizuoti jūsų planus. Todėl, jeigu nuspręsite ko nors paprašyti, prašyti esminio dalyko, nesileiskite į smulkmenas. Tokią dieną viskas einasi kaip per sviestą. Neabejotinai pavyks gauti vertingos informacijos, padėsiančios sėkmingai judėti į priekį.

8-oji Mėnulio diena. Jeigu šią dieną sugebėsite pripažinti savo klaidas, išsiaiškinti, kas jums kiša pagalius į ratus ar keičia jūsų veiklą jums nepalankia kryptimi, jūs tarsi praregėsite, pajusite, jog jūsų mąstymas kinta. Šią dieną būkite atvira ir sąžininga sau – neslėpkite nuo savęs savo pačios trūkumų, pripažinkite juos. Tik pripažinusios savo trūkumus gausite impulsą, kaip su jais kovoti – tiesą sakant, sprendimas bus patiektas tiesiog ant lėkštutės. Tik nepražiopsokite šios progos.

11-oji Mėnulio diena. Ši diena itin stipri energetine prasme. Jeigu savo veiksmus nukreipsite į tikslus, kuriuos norite įgyvendinti, sugebėsite su daugeliu problemų susidoroti stebėtinai lengvai. Viskas eisis kaip per sviestą. Svarbiausia prisiminti vieną taisyklę: jeigu šią dieną ėmėtės kokio nors darbo, būtinai užbaikite jį iki galo, nes priešingu atveju pastangos gali nueiti vėjais. 11-oji Mėnulio diena taip pat idealiai tinka savo galimybėms įvertinti. Nebijokite pernelyg optimistiškai įvertinti savo jėgų – pasitikėjimas savimi padės nutiesti kelią į sėkmę.

12-oji Mėnulio diena. Jei pirmosiomis pilnėjančio Mėnulio dienomis suplanavote įsimylėti, būtent šią dieną ir galite sutikti savo antrąją pusę. Todėl atverkite savo širdį. Ši diena neretai taip ir vadinama –širdies diena. Šią dieną taip pat nevalia ignoruoti pagalbos prašymų ir pačiai atsisakyti kitų pagalbos – kiekvienas geras darbas duos naudos jums pačiai.

14-oji Mėnulio diena. Seniai žinoma, jog prieš pilnatį mes pilnos jėgų ir ryžto. Tai tiesiog susikoncentravusi vidinė energija, todėl pasistenkite iš to gauti kiek įmanoma daugiau naudos – jeigu jaučiate, jog, norint pradėti kažką naujo, būtina atsikratyti kažko seno, taip ir padarykite, gailėtis progos tikrai neturėsite. 14-oji Mėnulio diena taip pat idealiai tinka imtis aktyvios veiklos – šiandien viskas jūsų rankose. Ši diena sukurta ne svajoti, o aktyviai veikti ar bent jau pakreipti gyvenimą jums palankia linkme.

Dylantis Mėnulis

Atsinaujinimas – tai ne tik naujo įgijimas, bet ir seno atsikratymas. O atsikratyti to, kas trukdo jūsų laimei ar užsibrėžtiems tikslams, palankiausia būtent Mėnuliui dylant – tokiomis dienomis visi nepageidaujami dalykai sudils ir išnyks amžiams. Dylant Mėnuliui, taip pat puikus metas varyti lauk viduje patogiai įsitaisiusias baimes ir pradėti žodžius versti darbais.

19-oji Mėnulio diena. Šią dieną pavyks lengvai atkratyti kitų žmonių įtakos, poveikio žmonių, kurie nori jumis manipuliuoti (arba tai jau labai sėkmingai daro). Tikrojo atsinaujinimo pasiekti tikrai nepavyks, jeigu kiti jus valdys kaip marionetę. Naujoji Jūs sprendimus priims savarankiškai ir elgsis tik taip, kaip manys esant geriausia. Todėl nieko keisto, jeigu jums kas nors bandys sukliudyti įgyvendinti šiuos pokyčius. Nesuteikite manipuliatoriams tokios progos. Blogiausiu atveju, nepasakokite kitiems, jog norite pakeisti savo gyvenimą. Kartais pakanka paprasčiausiai savyje suvokti, jog jus vienaip ar kitaip išnaudoja, ir manipuliatorius priverstas kapituliuoti.

25-oji Mėnulio diena. Šią dieną paskirkite darbui su savimi. Atėjo laikas akis į akį susidurti su savo baimėmis ir išsiaiškinti tikrąsias jų priežastis. Tokią dieną nevertėtų per daug atvirauti su aplinkiniais, tačiau sau tiesiog privalote būti atviros. Kuo giliau kapstysitės savo pasąmonėje, tuo lengviau atsikratysite kompleksų ir baimių. Tačiau nereikia manyti, jog nieko nebijote – baimių turi kiekvienas iš mūsų, tačiau jeigu jūs joms ne vien pasiduodate, o darote viską, kad save apsaugotumėte, jūs jau nugalėjote.

27-oji Mėnulio diena. Ši diena jums padovanos daug paslaptingų ir vertingų žinių. Jų gausite net ir per iš pirmo žvilgsnio tuščius pokalbius, atsitiktinius susitikimus (tačiau jie atrodys atsitiktiniai tik iš pirmo žvilgsnio), netyčia po ranka pakliuvusius straipsnius internete… Šią dieną visi informaciniai žemės laukai bus jūsų paslaugoms, todėl pasistenkite suvokti, jog ne tik pasaulis keičia jus, bet ir jūs keičiate pasaulį. Todėl kiekvienas jūsų sąlytis su aplinkiniu pasauliu – naujas žingsnis atsinaujinimo link.

28-oji Mėnulio diena. Puiki diena išsiaiškinti, koks jūsų gyvenimo tikslas. Niekur neskubėkite, prisėskite ir susimąstykite, ar gyvenate būtent taip, kaip norėtumėte. Šią dieną tai suprasti bus lengviau nei įprastai – galbūt aplankys išganinga mintis, kaip galėtumėte geriausiai save realizuoti ir pasitarnauti pasauliui. Jokiais būdais nepradėkite savęs kritikuoti, neužblokuokite energetinio srauto, net jeigu staiga suvoksite, jog labiausiai už viską pasaulyje norėtumėte gyventi negyvenamoje saloje ar prižiūrėti pingvinus. Visata girdi viską. Gali nutikti taip, jog jau po kelių mėnesių ji jums padovanos unikalią progą užsiimti tuo, kas itin malonu jūsų širdžiai.

30-oji Mėnulio diena. Ši diena skirta harmonijos paieškoms. Atėjo laikas atleisti sau ir kitiems už visas klaidas. Ir netgi jeigu jums atrodo, jog per pastarąjį Mėnulio mėnesį jūsų gyvenime niekas nepasikeitė – tai netiesa. Tiesiog jūs kol kas žengėte tik pirmąjį, tačiau labai svarbų žingsnį. Jeigu sugebėsite susitaikyti su tuo, kad apčiuopiamų pokyčių dar teks palaukti, apims palaimingas harmonijos jausmas ir taps žymiai lengviau judėti toliau.

Tikrajam atgimimui ir atsinaujinimui gali prireikti trijų Mėnulio ciklų, tačiau iš tikrųjų tai ne toks jau ilgas laiko tarpas kaip kad gali pasirodyti iš pradžių. Svarbiausia kiekvieną dieną stengtis kuo geriau save suprasti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)