Avinas (kovo 21– balandžio 20) 
Ugnies ženklas

Igvaras Kampradas (gimė 1926 m. kovo 30 d. Švedijoje) – „Ikea“ įkūrėjas. Kaip verslininkas pasižymi dideliu taupumu, kuklumu. Gerbia privatumą. I. Kampradas teigia, kad jo darbuotojai nevažinėja prabangiomis mašinomis, neapsistoja prabangiuose viešbučiuose. Dėl palankios mokesčių sistemos persikėlė gyventi į Šveicariją. Darbas, pasak jo, darbuotojams turi teikti džiaugsmą, nes be jo ir malonumo tampa pragaru.

Jautis (Tauras) (balandžio 21–gegužės 21)
 Žemės ženklas

Markas Zuckerbergas (gimė 1984 m. gegužės 14 d. JAV) –socialinio tinklo „Facebook“ įkūrėjas. M. Zuckerbergas jau nuo vaikystės pasižymėjo dideliais gebėjimais programavimo srityje, kai pradėjo kurti įvairias kompiuterines programas bei žaidimus. „Facebook“ platformą sukūrė mokydamasis Harvarde 2004 m. Tokia mintis jam šovė, kai sugalvojo kurti universiteto tinklą. Vėliau su savo kolega Dustinu Moskovitzu jis išplėtė šį tinklą per 45 aukštąsias mokyklas. Tuo metu juo naudojosi tūkstančiai žmonių.

Dvyniai (gegužės 22–birželio 21 )
 Oro ženklas

Donaldas Trumpas (gimė 1946 m. birželio 14 d. JAV) – nekilnojamojo turto kompanijos įkūrėjas. Žmogus, pasižymintis didele charizma ir energija. Su konkurentais tvarkosi be skrupulų. Vienoje savo knygoje rašė: „Jeigu jus spaudžia, atsakykite tuo pačiu. Jeigu jus įžeidinėja, pulkite visa įmanoma jėga ir energija. Akis už akį. Būkite nepatiklūs.“

Vėžys (birželio 22–liepos 22 )
 Vandens ženklas

Estee Lauder (gimė 1908 m. liepos 1 d. JAV) – garsios kosmetikos prekės ženklo „Estee Lauder“ viena kūrėjų. Estee buvo be galo ryžtinga moteris, aiškiai žinanti savo tikslą ir kaip jį pasiekti. Jos sėkmės formulė – sunkus ir ilgas darbas. Viena žinomesnių jos citatų: „Grožis yra požiūris. Čia nėra jokios paslapties. Kodėl per vestuves visos nuotakos yra gražios? Jos tą dieną rūpinasi, kaip atrodys. Nėra negražių moterų – yra tik moterys, kurioms nerūpi jų išvaizda ar kurios netiki, kad yra patrauklios.“

Liūtas (liepos 23–rugpjūčio 21)
 Ugnies ženklas

Coco Chanel (gimė 1883 m. rugpjūčio 18 d. Prancūzijoje) – mados namų „Chanel“ ir kvepalų kūrėja. Tikrasis jos vardas buvo Gabrielle Bonheur Chanel. Tai moteris legenda, be kurios vardo neįsivaizduojamas mados pasaulis. Coco sugebėjo pasiekti stulbinamas aukštumas. Buvo itin griežta, reikli sau ir kitiems. Viskas, ko imdavosi, turėdavo būti padaryta nepriekaištingai. „Moteris yra tokio amžiaus, kokio ji nusipelno“, – teigė ji.

Mergelė (rugpjūčio 22–rugsėjo 23)
 Žemės ženklas

Johnas Willardas Marriottas (gimė 1900 m. rugsėjo 17 d. JAV) – vieno didžiausių viešbučių tinklų „Marriott“ įkūrėjas. J.W.Marriottas buvo labai energingas ir retai ilsėdavosi, pirmenybę teikdavo savo įmonės veiklai. Jis gyveno savo verslu ir rūpinosi viskuo, kas su juo susiję: tikrindavo aptarnavimą, virtuvės kokybę, pirštu braukdamas per lentynas žiūrėdavo, ar nuvalytos dulkės. Šis vyras tikėjo, kad „kuo stipresnis vėjas, tuo stipresni medžiai užauga“.

Svarstyklės (rugsėjo 24–spalio 23)
 Oro ženklas

Tomas Andersonas (gimė 1975 m. spalio 13 d. JAV) – „MySpace“ svetainės įkūrėjas. Jis turėjo aistrą - sukurti ir puoselėti platformą visame pasaulyje, kur žmonės gali ne tik susitikti ir bendrauti, bet dalintis muzika, filmais, mintimis ir idėjomis. “Svarbiausia yra mylėti tai ką darai ir tikėti tuo, ko sieki”.

Skorpionas (spalio 24–lapkričio 22) 
Vandens ženklas

Romanas Abramovičius (gimė 1966 m. spalio 24 d. Rusijoje) – futbolo klubo „Chelsea“ savininkas. Charizmatiškas ir verslus žmogus. „Tikslas yra laimėti ir tai – ne apie pinigus. Turiu kur kas mažiau rizikingų būdų užsidirbti nei futbolo klubo „Chelsea“ įsigijimas. Aš nenoriu mesti savo pinigų toli, bet tai tikrai smagu, o tai reiškia sėkmę ir trofėjų.“

Šaulys (lapkričio 23–gruodžio 22)
 Ugnies ženklas

Walteris Elias Disney (gimė 1901 m. gruodžio 5 d. JAV) – filmų kūrėjas, animacijos pradininkas. Jis ne tik mėgo piešti, kurti eskizus, bet ir keliauti, imtis socialinės veiklos. Walteris teigė, kad „visos mūsų svajonės gali išsipildyti, jei turime drąsos jų siekti“.

Ožiaragis (gruodžio 23–sausio 20)
 Žemės ženklas

Gordonas Moore’as (gimė 1929 m. sausio 3 d. JAV) – įmonės „Intel“ (kompiuterių procesorių) įkūrėjas. G.Moore’as yra minėjęs, kad jo įkvėpimas iš dalies susijęs su pomėgiu žvejoti. Gordonas – labai ambicingas, jam nuolat reikia iššūkių, kad būtų laimingas. Daugiausia kaip verslininkas pasimokė iš savo klaidų ir įvairių bandymų.

Vandenis (sausio 21–vasario 19)
 Oro ženklas

Oprah Winfrey (gimė 1954 m. sausio 29 d. JAV) – televizijos laidos kūrėja, JAV televizijos žvaigždė. Ponios O.Winfrey laidos fenomenas yra paremtas savęs demaskavimu, prisipažinimais ir iškilmingais pareiškimais. Ji pilna entuziazmo ir nuolat pabrėžia, kad didžiausias nuotykis, į kurį galite bet kada leistis, – gyventi savo svajonių gyvenimą.

Žuvys (vasario 20–kovo 20)
 Vandens ženklas

Steve’as Jobsas (gimė 1955 m. vasario 24 d.) – „Apple“ įkūrėjas. Steve’as bet kokia kaina siekė sėkmės ir tikslo, buvo savo srities genijus, besimokantis iš savo klaidų. Populiariausia jo frazė, pavergusi visą pasaulį, buvo trumpa, bet įsimintina: „Mąstyk kitaip.“

Zodiako ženklas ir rizika

Avinas mėgsta riziką. Šio ženklo verslininkas garsėja kaip karys. Bebaimis ir drąsus, aktyvus, visada ištroškęs naujų patirčių. Avinas yra pavojų ir nuotykių mėgėjas, linkęs mėgautis savo veikla. Jo kredo: „Aš pabandysiu ką nors vieną kartą.“ Nors yra spontaniškas, visada siekia lyderiauti.

Jautis verslininkas ieško prabangos, grožio, komforto ir meno. Jam labai svarbus saugumas, todėl dauguma jų sprendimų yra pagrįsti. Jautis mėgsta rutiną, gali būti užsispyręs. Nesitikėkite, kad Jautis supras, jei planus pakeisite paskutinę minutę.

Dvyniai mokosi iš kiekvienos situacijos, priima informaciją čia ir dabar. Puikiai bendrauja, gali pakreipti pokalbį bet kuria linkme. Labai daug skaito, tad biuro stalas tikriausiai atrodo kaip laikraščių kioskas. Nuolat kalbina žmones, renka idėjas ir eina jų įgyvendinti.

Vėžys yra linkęs jaudintis, jo nuotaika nuolat keičiasi, tačiau galiausiai papučia palankus vėjas. Labai geros atminties, todėl niekada nieko nepamiršta. Puikiai sugeba derinti draugus ir šeimą, padeda jiems spręsti problemas ir visada žino, kas juos palaiko.

Liūtas mėgsta riziką, tačiau visada nori konkretaus atlygio. Kaip verslininkas yra visuomeniškas ir nuoširdus. Šio iniciatoriaus neįmanoma nepastebėti, nes mėgsta vadovauti. Seksualus ir charizmatiškas. Liūtas gali dirbti meno (ypač teatro) srityje, kitokį kūrybinį darbą. Būdingas lyderio, o ne sekėjo vaidmuo. Paprastai nemėgsta konsultuotis su kitais, sprendimus linkęs priimti savarankiškai.

Mergelė gali dirbti labai ilgai ir tai jai teikia džiaugsmą. Kasdien pasižymi produktyvumu. Mergelės talentas yra žinoti, kaip padaryti, kad sapnai (savo ir kitų) virstų realybe. Tai yra žmonės, kuriems reikia mitybos ir sporto režimo, masažų, padedančių kovoti su stresu. Kai per daug nesijaudina, gali pasiūlyti gerų sprendimų.

Svarstyklės nori patikimai pasidalyti atsakomybę ir naudą. Tai partnerystės ženklas. Joms labai svarbus teisingumas. Nuolat turi gerų idėjų. Sprendimus priima ir savo veiklą organizuoja taip, kad pagrįstų veiklos teisingumą. Kilus ginčui išlaiko rafinuotumą, pareiškia savo poziciją ir sudėlioja argumentus, taip pat atskleidžia, ko tikisi iš aplinkinių.

Skorpionas retai kitiems rodo patiriamą stresą. Šio ženklo verslininkas yra apsukrus, pavydus ir galingas. Tai ženklas, linkęs į maniją. Skorpionas turi neįtikėtiną sugebėjimą reaguoti ramiai į iš pažiūros pražūtingas situacijas. Svarbu viską daryti gerai, įsigilinti į problemą ir ją įveikti. Šio ženklo verslininkui nėra jokių tabu.

Šaulys retai jaučia stresą. Kaip verslininkas išsiskiria intelektu, skarbiomis mintimis. Nuolat domisi pasauliu, kuriame gyvena. Šaulys ieško prasmės. Būdingos savybės yra tikėjimas ir optimizmas. Mėgsta naujas galimybes, skaniai pavalgyti, linksmintis ir uždirbti daug pinigų.

Ožiaragis spręsdamas problemą imasi gerai apgalvotų veiksmų. Šio ženklo verslininkas yra ambicingas ir darbštus, dažnai sėdi iki vėlumos biure. Laimė, sunkus darbas atsiperka. Jis linkęs siekti lyderio pozicijos ir aplink burti sėkmės lydimus draugus, pažįstamus. Mėgsta dirbti komandiškai. Puikiai išmano finansinius klausimus, todėl tikėtina, kad niekada neturi problemų dėl pinigų. Veiklos modelis – pasirinkti tinkamą kryptį, užkariauti ir judėti pirmyn.

Vandenis geba rasti tinkamus sprendimus. Šio ženklo verslininkas yra savarankiškas ir kūrybingas. Nesidomi, kas padaryta praeityje, nes orientuojasi į ateitį. Jam artimi humanitariniai, socialinės neteisybės klausimai. Paprastai turi daug draugų, tačiau tik nedaugelis gali prasibrauti visai šalia.

Žuvys supranta verslo atoslūgius. Šio ženklo verslininkas pasižymi lakia vaizduote ir jautrumu. Žuvų didžiausia stiprybė yra kūrybiškumas. Puikiai geba save išreikšti simboliais ir gestais, greitai įsijaučia į kito kailį, net jei tai būtų visiškai nepažįstamas žmogus.