Šio ženklo atstovai užmezga reikalingas pažintis, turi naudingų ryšių. Jie nepakenčia rutinos, jų veiklos sfera turi būti susijusi su bendravimu. Geriausiai save realizuoti jiems pavyks pasirinkus žurnalisto, aktoriaus, vadybininko, ekskursijų gido, vertėjo arba advokato profesiją.

MOTERIMS

Akcentas – santykiai

2012 metus skirkite savo asmeniniam gyvenimui. Sugebėsite pasiekti sėkmę tik tuo atveju, jei šalia jūsų bus patikimas, ištikimas ir artimas žmogus.

Pagrindinis jūsų tikslas šiais metais – išmokti gyventi harmonijoje su savimi ir aplinkiniu pasauliu. Nebūkite pernelyg pasitikinti savimi ir nepriklausoma, nes viena jūs vargu ar sugebėsite pasiekti numatytus tikslus.

Sausio–vasario mėnesiams suplanuokite tolimą kelionę. Gerai būtų užsirašyti į užsienio kalbos ar asmenybės ugdymo kursus – jums bus naudingas bendravimas. Balandžio mėnesį skirkite laiko namų įrengimui: pradėkite kapitalinį remontą, apmąstykite naują buto interjero dizainą ar bent perstatykite baldus svetainėje. O buitinės technikos pirkimą verta atidėti iki rugpjūčio mėn. Rudenį jūsų autoritetas išaugs, aplinkiniai pradės įsiklausyti į jūsų žodžius. Padėkite žmonėms atvira širdimi ir švariomis mintimis, tik taip jūs pasijusite iš tiesų mylima ir reikalinga.

Asmeninis gyvenimas

Sausio–vasario mėn. jūsų gyvenimo prioritetu turi tapti santykiai su partneriu. Dabar būtent nuo jūsų priklauso, ar judviejų sąjunga bus harmoninga. Teks nusileisti mylimajam, skaitytis su jo nuomone. Šiemet jūsų misija – būti namų židinio sergėtoja. O štai neįpareigojantys trumpalaikiai santykiai vargu ar džiugins.

Energijos antplūdį jus pajusite liepos–rugpjūčio mėn. Drąsiai planuokite bendrą romantišką išvyką. Pasimatymus paįvairinkite išvykomis į teatrą, koncertus, parodas. Be to, atsiras daug naujų temų aptarimui. Spalio mėn. jūs pagaliau atsipalaiduosite ir imsite mėgautis artumu su partneriu. Lapkričio – gruodžio mėn. jūsų seksualinis gyvenimas bus ryškus, o bendravimas labai malonus.

Svajonių vyras

Pirmąjį pusmetį jums reikalingas partneris, su kuriuo jums nebus nuobodu. Jis turi būti aktyvaus socialinio ir visuomeninio gyvenimo šalininkas. Antrąjį pusmetį norėsite, kad šalia jūsų būtų patikimas ir ištikimas palydovas, kuris būtų darbštus ir ūkiškas, pasiruošęs išspręsti visas problemas, įskaitant ir buitines.

Darbas ir karjera

Žiemą teks gerokai paplušėti, užtat jau kovo mėnesį išvysite savo darbo rezultatus. Profesinėje sferoje jūsų laukia pasisekimas. Greičiausiai vadovybė pasiūlys jums labiau prestižines ir pelningesnes pareigas.

Nepamirškite, kad kas nerizikuoja, tas negeria šampano. Jūsų užduotis – drąsiai siekti savo idėjų įgyvendinimo. Vengti atsakomybės nerekomenduojama – imkitės sudėtingiausių užduočių ir atlikite jas iki galo. Jūsų entuziazmas, iniciatyvumas ir kūrybinis užtaisas padės suburti aplink save bendraminčius.

************************
VYRAMS

Šio ženklo atstovai dievina keliones. Jie patys geriausi kompanionai visose išvykose. Nuobodžiauti jums tikrai neteks, nes jūsų draugas–dvynys būtinai supažindins jus su linksma atsitiktinių pakeleivių kompanija.

Šiemet jums verta įsiklausyti į aplinkinių nuomonę ir patarimus, ypač kai kalbama apie lemtingus sprendimus. Jei vadovausitės tik savo asmeniniais įsitikinimais, rizikuojate nepasiekti trokštamo rezultato.

Balandžio mėn. sėkmė laukia tik tų, kurie sugebės pagerinti partnerystės santykius kolektyve. Stenkitės maksimaliai išplėsti savo bendravimo ratą, aktyviai užmegzkite naudingus ryšius – tuomet jau rudenį galite tikėtis paaukštinimo.

Asmeninis gyvenimas

Artėja atsakingas laikotarpis romantiškiems santykiams. Juos būtina perkelti į naują lygmenį – apsispręskite, pasirinkite ir ženkite rimtą žingsnį. Jei sumanysite vesti, vestuves geriausia planuoti birželio mėn. Šiais metais jums labai svarbu kuo daugiau laiko praleisti su mylimąja. Dažniau įsiklausykite į jos patarimus, nes būtent ji gali jums padėti įgyvendinti ambicingus tikslus. Rudenį pagaliau pavyks pailsėti ir atsipalaiduoti.

Svajonių moteris

Visus metus ieškosite savo idealo: subtilios, moteriškos ir aistringos merginos. Jums labai svarbu, kad jūsų mylimąja žavėtųsi ir kiti vyrai. Antrąjį pusmetį jums labiau reikės partnerės, kuri sugeba drąsiai išsakyti savo slapčiausius troškimus: jos aistra jus uždegs.

Darbas ir karjera

Jei tiksliai žinote, ko norite pasiekti profesinėje sferoje, visą savo energiją nukreipkite į sumanymo realizavimą. Susidarykite verslo planą, kurį vykdysite. Atėjo laikas pakalbėti su savo vadovybe dėl paaukštinimo. Nebijokite atsakomybės, jūs susidorosite su visomis, net ir labai sudėtingomis užduotimis.

Atminkite: dabar sprendžiasi jūsų karjeros likimas. Dabar ne metas poilsiui.

**********************

Sėkmės kompasas

Atminkite, kad būsite stiprūs tik tuomet, kai šalia jūsų bus ištikimas ir patikimas partneris.

Žvaigždžių valanda

Palankus metas santykių kūrimui, romantiškiems pasimatymams ir kelionėms. Stenkitės daugiau laiko skirti savo antrajai pusei. Įsiklausykite į partnerio patarimus.

Draugai ir kolegos

Jūsų gyvenime atsiras visiškai nauji, išskirtiniai žmonės. Jie padarys didelę įtaką jūsų dvasiniam vystymuisi, padės apsispręsti dėl ateities planų.

Emocijos

Laisvės ir nepriklausomybės siekis gali neigiamai paveikti jūsų dvasinę būseną. Atminkite: įsipareigojimai partneriui kartais būna ir malonūs. Viskas priklauso nuo jūsų požiūrio į juos.

Kelionės

2012 m. galite drąsiai planuoti ir darbo komandiruotes, ir egzotiškas keliones. Ypač palankus metas kelionėms – sausis–vasaris. Jums pavyks ne tik pailsėti, bet ir sužinoti daug naujo.

Iš tiesų laimingi jausitės tik šalia mylimo žmogaus, todėl pasistenkite su juo praleisti kiek galima daugiau laiko. Imkitės iniciatyvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)