Vyresnis vaikas dažniausiai turės tik porą artimų draugų ir nebus didelės kompanijos dalis. Nemaža dalis Ožiaragių mėgsta užsiėmimus vienumoje, tokius kaip skaitymas ar darbeliai.

Šio ženklo vaikai paprastai suvokia atsakomybės reikšmę ir tėvams nesunku juos motyvuoti atlygių sistema. Tai puikiai tinka mokant juos, kad už gerą elgesį atlyginama. Ožiaragiai geriausiai jausis stabilioje, tvarkingoje aplinkoje, taigi jiems reikia patikimų tėvų, kurie padės nuraminti jų natūralų polinkį jaudintis.

Kaip auklėti Ožiaragio ženklo vaiką

Ožiaragiai gali būti linkę į sveikatos problemas, tokias kaip skrandžio opos ar nerviniai sutrikimai. Svarbu išmokyti vaiką atsipalaiduoti, siekiant išvengti ligų, susijusių su emocinėmis problemomis. Kai kurie Ožiaragiai linkę į depresiją, taigi tėvai turėtų skatinti sportą gamtoje ir žaidimus, kad vaikas išliktų pozityvios nuotaikos.

Ožiaragis – žemės ženklas, valdomas Saturno. Tarp garsių ženklo atstovų – Mohammedas Ali, Paulis Cezanne‘as, Aristotle‘is Onassis. Laimingas akmuo – turkis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją