Dažnai Šauliai yra labai linkę bendrauti, būti su kitais, tačiau jiems taip pat patinka ir leisti laiką vienumoje, su savo žaislais. Apskritai daugelis jų yra nuoširdūs ir tikisi, kad ir su jais bus elgiamasi nuoširdžiai bei sąžiningai. Paprastai šis vaikas lengvai prisitaiko, pozityviai reaguoja į pokyčius.

Kaip auklėti Šaulio ženklo vaiką

Daugeliui Šaulių patinka mokytis ir būti mokykloje, bet kai kuriems nepatiks paklusti taisyklėms, kurios jiems atrodo beprasmės. Tėvai neturėtų daryti spaudimo bendraujančiam vaikui ar jo savintis, kadangi taip jie vaiką tiesiog dusins. Kartais Šauliukas gali skausmą ir nusivylimą paslėpti giliai viduje, taigi tėvai turi skatinti nuo pat ankstyvo amžiaus parodyti savo jausmus.

Paprastai Šauliai dosnūs, tėvai turės juos išmokyti, kaip tvarkytis su pinigais. Jiems patinka jų laisvė; juos veikiausiai reikės išmokyti, kad teks laikytis tam tikrų visuomenėje priimtų taisyklių.

Daugelis Šaulių junta aistrą žinioms, jiems tikriausiai patiks skaityti, jie greitai tampa apsiskaitę įvairiose temose. Mokykloje jie gali tapti klasės klounais, dažnai turi galybę draugų. Šaulys gali būti ne pats ambicingiausias ar kruopščiausias vaikas klasėje, bet paprastai yra pakankamai protingas, kad gerai mokytųsi (ypač jei prižiūrimas tėvų). Daugelis turės potraukį sportui – tėvams tai gali būti puikus sprendimas, kaip nukreipti vaiko perteklinę energiją ir išmokyti disciplinos. Kai kurie gali turėti polinkį teatrui ir netgi gali būti sėkmingi toje srityje.

Šaulys – devintasis Zodiako ženklas, kurį valdo Jupiteris. Ugnies ženklas, kaip ir Avinas ir Liūtas, jis vaizduojamas kaip šaulys su strėle ir dažnai astrologų vadinamas nepriklausoma dvasia. Tarp garsių šio ženklo žmonių – Jane Austen, Markas Twainas, Nostradamas ir Winstonas Churchillis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)