Jų drąsūs žygiai ir pasiutėliški išdykavimai gali nubaidyti draugus ir mylimuosius. Jei norite visam laikui supančioti šiuos nutrūktgalvius meilužius, žinokite, kad jie vejasi tai, kas sunkiai pagaunama, dievina iššūkius ir karštas diskusijas.

Avino mylimasis (mylimoji) turėtų būti lėtas, ramus ir atsargus. Priminkite savo raguotajam, kad viskam yra laikas ir vieta. Pasakykite, kad jie neturi vienu metu būti visur ir viskuo. Būdami Avino kompanijoje nepamirškite pasinaudoti savo grožiu: paryškinkite nuostabias akis ar sultingas lūpas, paleiskite šilkinius plaukus. Jei žaisite pagal jo taisykles, jis niekada nuo jūsų nepabėgs.

Jautis

Įspėjimas pavyduoliams: kontroliuokite savo emocijas. Taip, Jautukui patinka, kai antroji pusė jo truputį pavydi, tačiau šis savininkiškumas turi būti malonus ir saikingas. Seksualusis Jautis negali pakęsti emocingų dramų viešumoje; tikėtina, kad po tokio nemalonumo jis pasipustys padus.

Kuo daugiau erdvės ir privatumo jam suteiksite, tuo didesnė tikimybė, kad liksite kartu. Niekada nepamirškite jo gimtadienio, pirmojo pasimatymo datos, pamaloninkite romantiškomis vakarienėmis su žvakėmis, muzika ir gėlėmis. Patarimas norintiems amžiams supančioti savo bulių: išjunkite telefoną ir susiraskite romantišką bei atokią vietelę, kur nebus pašalinių, nes Jaučiai meilės akto metu tikrai netyli kaip žuvys. Ir niekada jo neskubinkite! Mėgaukitės godžiai ir lėtai. Tai gali trukti visą amžinybę!

Dvyniai

Jei norite pavergti Dvynių širdį, privalote turėti įvairių pomėgių, rūpintis tiek savo išore, tiek vidumi. Šiam ženklui reikia universalaus mylimojo, žmogaus, kuris suteiktų jam laisvę daryti tai, ko jis ar ji trokšta.

Geriausiai Dvyniai jaučiasi draugų būryje, didelėse kompanijose ir vakarėliuose. Kaip išlaikyti jų susidomėjimą? Bendraukite su kitomis poromis, linksminkitės, bet nepamirškite pasirūpinti ir namų jaukumu. Po smagių vakarėlių Dvyniams smagu sugrįžti į jaukius namus.

Leiskite žinoti, kad kartais norite praleisti laiką tik vienu du. Suorganizuokite romantišką vakarą, kur netrūks pramogų, intymių pokalbių ir gundančių staigmenų. Pakvieskite į savaitgalio išvyką, tik nepamirškite seksualiai ir provokuojančiai apsivilkti. Atskleiskite tikrąją žodžio “harmonija” reikšmę ir galite būti beveik tikri, kad Dvyniai nebenorės jūsų paleisti!

Vėžys

Vėžiukai verčiasi per galvą, kad tik jūs būtumėte patenkinti savo santykiais. Darai klaidą, Vėžy! Nepamirškite, kad poroje yra ne vienas, o du žmonės. Vėžio partneris turėtų vengti dominuoti, nebūti abejingas ar per daug emocionalus.

Įtraukite Vėžį į visus svarbius reikalus, nespręskite vienas. Vėžys jus dievins, jei būsite nuspėjamas, ištikimas ir nuoširdus. Jei norite, kad antroji pusė būtų laiminga, rūpinkitės namais ir nuolat priminkite, koks seksualus ir protingas esate!

Panorėję užkariauti Vėžio širdi, nusiveskite jį netoli vandens (mėnesienos apšviestos jūros, burbulinės vonios), skaniai pavalgydinkite ir pagirdykite, pademonstruokite senamadišką požiūrį į meilę, o kitą rytą atneškite pusryčius į lovą. Vėžiui labiausiai rūpi detalės. Jis ieško žmogaus, kuris nebijo įsipareigoti ir trokšta ramaus šeimyninio gyvenimo.

Liūtas

Liūtas mėgsta stabilumą ir nekenčia pokyčių, tačiau nutraukti netenkinančius santykius jam yra vienas juokas. Taip yra todėl, kad Liūtai mano visada esantys teisūs. Jie turi suvokti savo partnerio idėjų, komentarų ir patarimų vertę. Priminkite Liūtui, kad pora susideda iš dviejų žmonių.

Būkite stilingas ir seksualus. Geras humoro jausmas irgi nepamaišys. Liūtas įsipareigos partneriui, kuris turi galvą ant pečių ir trykšta naujomis idėjomis. Ir nepamirškite: seksualiajam Liūtui niekada nebūna per daug dėmesio ir komplimentų.

Liūtui patinka, kai mylimasis (mylimoji) rengiasi dalykiškai ar seksualiai - priklausomai nuo situacijos. Šiam ženklui labai svarbi išvaizda. Jei dailiai atrodysite, Liūtas žinos, kad jums rūpi. Jei kyla nesutarimų, stenkitės būti lankstesnis ir supratingesnis.

Mergelė

Mergelės yra praktiškos ir abiem kojom stovi ant žemės, todėl jų partneris jaučiasi saugus. Tačiau meilė - ne pats praktiškiausias dalykas, tad išmokite rizikuoti meilės reikaluose. Būkite drąsus ir bebaimis - taip pakurstysite vidinį nuotykių troškimo poreikį. Mergelės dažniausiai renkasi į save panašius mylimuosius.

Leiskite Mergelei pagerinti jūsų gyvenimą: padėti atsikratyti žalingo įpročio, pasinerti į mėgstamą veiklą, išmokti užsienio kalbą, pradėti skaityti erotines knygas. Mergelės ieško žmogaus, kurį galėtų patobulinti. Žinokite, kad po santūrumo kauke slepiasi karštos fantazijos. Svarbiausia dalis: atskleiskite šias fantazijas ir nieko nelaukdami jas įgyvendinkite!

Svarstyklės

Sprendimų priėmimas - jūsų silpnoji pusė. Žmogų, kuris jus myli ir dievina, gali erzinti nuolatinis kiekvieno meilės santykių aspekto narstymas, pliusų ir minusų ieškojimas. Kai reikia priimti sprendimą, ypač tokį, kuris turės įtakos jūsų meilės reikalams, nusistatykite griežtą terminą ir jo laikykitės.

Jūsų partneris turėtų būti stiprus, patrauklus ir ryžtingas. Jei norite, kad Svarstyklės jus pamiltų amžiams, sukurkite romantišką aplinką, tvirtai žinokite, ko norite, ir leiskite joms įgyvendinti jūsų troškimus.

Kaip žinoti, ar Svarstyklės jus myli? Jūsų klausimai turi būti labai subtilūs. Jei jos trokšta jūsų kompanijos ir nuoširdžiai domisi, kaip praėjo jūsų diena, galite neabejoti, kad svarstyklės pakrypo jūsų naudai. Kas žino, gal tai tas vienintelis (vienintelė)?

Skorpionas

Svarbiausias asmeninis visų Skorpionų tikslas - tapti savo srities profesionalais ir šiomis žiniomis pasidalinti su kitais. Juos valdo pokyčius mėgstantis Plutonas, todėl nenuostabu, kad šie paslaptingi meilužiai ieško ypatingo partnerio.

Suvilioti Skorpioną yra nelengva. Net pats ramiausias šio ženklo atstovas mėgsta kontroliuoti situaciją. Jis taip pat mėgsta gandus, todėl nepatikėkite savo paslapčių. Jei norite, kad Skorpionas jus pamiltų, neatskleiskite visų kortų, leiskite jam paspėlioti.

Skorpionai iš toli užuodžia apgaulę, ypač jei tai susiję su seksu, meile ir santykiais. Leiskite jiems žinoti, kad jis yra jūsų svajonių vyras ar moteris. Būkite nuoširdus, ištikimas ir įdomus; būtent tokio partnerio ieško Skorpionas.

Patarimas Skorpionui: pajutęs, kad mąstote kaip pora, o ne atskiras asmuo, jūsų mylimasis bus labai pamalonintas. Parodykite partneriui, kad kartais būnate pažeidžiamas.

Šaulys

Po Šaulio ženklu gimę vyrai ir moterys (žinoma, ne visi) mėgsta žaisti meilės žaidimus. Panorėję pavergti Šaulį, pamatysite, kad tai didelis iššūkis ir sunki užduotis. Privalote žinoti, kad Šauliai linkę “suvilioti ir palikti”.

Šauliai yra protingi ir talentingi. Juos labiausiai traukia kitos etninės kilmės meilužiai ir žmonės, kuriuos domina dvasiniai dalykai, kurie turi pomėgių. Jei sugebėsite pavergti nepavergiamą Šaulio širdį, su juo tikrai nebus nuobodu.

Šaulio gynybos mechanizmas - tai humoras ir sarkazmas. Tačiau į meilę, seksą ir įsipareigojimus reikia žvelgti rimtai. Kai jūsų gyvenime atsiranda mylimasis, turite išmokti gyventi pagal naujas taisykles.

Jei susižavėjote Šauliu, pasakykite jam, kad jis įkvėpė tapti tobulesniu žmogumi. Tada kartu pasportuokite, pasimylėkite, pašerkite gyvūnus ir aptarkite atostogų planus.

Ožiaragis

Ožiaragiai galvoja, kad meilė ir seksas yra ateities žaidimų plano dalis. Neturite tikslo kontroliuoti partnerį, tačiau jei esate nelaimingas, galite nesąmoningai taip elgtis. Ožiaragiai privalo suvokti, kad partnerio nuomonė yra lygiai tokia pat svarbi. Pasistenkite to nepamiršti, arba brangiai sumokėsite.

Kaip patraukti Ožiaragio dėmesį? Jūsų vilionių strategija turėtų būti tokia: prisijunkite prie savo tikslų siekiančio Ožiaragio, o pakeliui užmeskite jam meilės lasą. Šis Zodiako ženklas mėgsta derinti darbą ir malonumus. Jei Ožiaragis jumis susidomėjo, jis netruks tai parodyti.

Įtikinkite Ožiaragį, kad jam jūsų labai reikia. Kartu užsiimkite įvairia veikla. Nepamirškite, kad tos poros, kurias sieja bendra veikla, paprastai išlieka stiprios.

Patarimas Ožiaragiams ir Ožiaragėms: suvokite, kad jūsų partneris negali visą laiką būti 100 proc. tobulas.

Vandenis

Protingi ir talentingi Vandeniai dažnai gyvena taip, lyg būtų panardinę galvas į debesis; jų mintys nuolat kažkur klajoja. Vandenis valdo skirtingus dalykus, todėl universaliai Vandenio prigimčiai patiks žmonės, kurie gyvena ekscentriškai. Juos labiausiai traukia būtent tokie meilužiai. Jei Vandenis nuoširdžiai klausinėja, kaip praėjo jūsų diena, jei domisi jūsų pomėgiais ir toleruoja net blogiausias jūsų savybes - jis jums neabejingas.

Aistra gimsta galvoje, tad geras pokalbis - puiki pradžia. Vandenis - išradingas ženklas, kuris tiki, kad meilėje negalioja taisyklės.

Pabandykite pakylėti meilę į transcendentinį lygmenį, paversti ją nepaprastu ir unikaliu potyriu. Planuokite staigmenas ir pasimatymus neįprastose vietose. Jei būsite pasiruošęs bent kartą išbandyti kažką įdomesnio (maistą, seksą, keliones, filmus, nepadorią gudrybę miegamajame), Vandeniui patiks jūsų kompanija.

Kaip išlaikyti Vandenį? Jokiu būdu nepavydėkite ir nesisavinkite. Tolerantiškai žiūrėkite į bet kokio amžiaus ir rasės žmones. Žavėkitės gerosiomis žmonių savybėmis ir nieko viešai nekritikuokite. Jei norite parodyti Vandeniui savo atsidavimą, bent kartą išbandykite ką nors naujo. Ir duokite erdvės, kai jam jos reikia.

Žuvys

Žuvys savo meilės santykius vertina labai rimtai, dvasingai. Jei norite, kad jūsų santykiai su Žuvimis būtų tvirti, privalote ne tik fiziškai traukti vienas kitą, bet ir turėti tokių pačių tikslų, panašias vertybes.

Žuvys - fantazijos ir vaizduotės ženklas. Jos ieško meilužių, kurie jomis pasirūpins. Rūpestingos žuvytės atsilygins tuo pačiu, ir netgi su kaupu. Dėmesingoms, paslaptingoms ir romantiškoms Žuvims bus labai smagu jus lepinti.

Žuvys yra tikros svajoklės, gebančios atspėti net slapčiausius jūsų troškimus, nes jų intuicija yra puikiai išvystyta. Šis mielas ir labai jautrus ženklas gali skaityti jūsų mintis ir instinktyviai pajusti jūsų kūrybinį potencialą.

Pasitelkite fantaziją ir sukurkite romantišką atmosferą. Dramatiška aplinka leis atsiskleisti jausmingai, švelniai ir dėkingai Žuvų pusei. Neleiskite joms nuplaukti!

Dar vienas dalykas, kurį turėtumėte žinoti apie Žuvis: jos neabejingos liūdnoms istorijoms ir tragiškiems įvykiams. Tad jei papasakosite Žuvims apie asmeninę traumą ar nedidelę problemą, jos padės jums su ja susidoroti.

Žuvys pasiūlys savo petį, kai norėsite išsiverkti. Nepamirškite, kad joms labai svarbu jaustis reikalingoms. Jei apgaubsite Žuvis dėmesiu, šis gana sunkiai užkariaujamas ir paslaptingas ženklas nepabijos jums įsipareigoti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)