Metodas patikrintas, rezultatai teigiami, tačiau dabar jis nepelnytai užmirštas.

Dabar laikai kiti. Indija užleido savo pozicijas Kinijai. O čia į amuletus žiūrima teigiamai – jie čia vadinami feng šui filosofija ir nekritikuotini.

Ar kiniškas feng šui veikia mus – sunku pasakyti. Tačiau, be jokios abejonės, tokios patikrintos priemonės, kaip kad trikojė varlė tolimiausiame kairiajame buto kampe, vielinis medis su vaisiais-monetomis miegamojo rytuose ir varpeliai ties prieangiu turi stulbinamą poveikį. Po mėnesio jūsų šeimos finansinė padėtis trečdaliu pagerės, o po pusės metų ketvirtadaliu pablogės – užgaidos juk auga, o stebuklų kasdien nebūna.

Yra dar viena miela priemonė - laimės paukštė. Geriausia ją pirkti keliaujant po Auksinio žiedo miestus. Tačiau jei norisi dabar iškart, galima paieškoti turgelyje. Paukštė lengva, medinė, visai simpatiška. Ją reikia pakabinti po lempa ir įdėmiai stebėti, kaip supsis ant siūlo. Patvirtinta: po metų arba naujas automobilis, arba nauji kailiniai garantuoti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)